Читайте у тижневику «Сім’я і дім» про унікальний театр із села Лобачівка

02 Вересня 2017, 10:13
2057

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про унікальний театр із села Лобачівка Горохівського району. Колектив заснував актор із Київського театру імені Івана Франка Петро Панчук. Народний аматорський театр відомий далеко за межами Волині – лобачівські актори підкорили вже й столичну сцену. Як народжувався та розвивався колектив, дізнавайтеся зі сторінок тижневика.

Небайдужий майстер лісу Любомльського лісгоспу Володимир Литвинюк власноруч відродив занедбане цілюще джерело посеред глухих гущавин. Тепер повз відбудовану криницю на підземному витоку не пройде жоден мандрівник, мисливець чи грибник – таки скуштує прохолодну кришталеву воду. Як пан Володимир урятував джерело, дізнавайтеся з газети.

Родичі 75-річної Марії Віннік із села Квітневе Рожищенського району воювали в УПА, а сама жінка лікувала поранених повстанців. За це сім’ї довелося зазнати поневірянь – тітку Марії вбили, дядьків відправили в Сибір. Але Марія Віннік ніколи не шкодувала про обраний шлях. Сьогодні вона любить згадувати минуле, тішиться внуками і пише для них вірші. Про нелегку долю Марії Віннік читайте на сторінках «Сім’ї і дому».

Трьома незмінними складовими тріатлону є плавання, велоспорт та біг. На волинському Поліссі у цих дисциплінах змагалися спортсмени зі всієї України і гості з Білорусі. Адже цьогоріч тут започаткували нові для області змагання – «Polissia Challenge Cuр». Спортивний репортаж із них читайте на сторінках тижневика.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024