За зберігання ножа горохівчанина можуть позбавити волі на три роки

07 Вересня 2017, 18:14
1960

Мисливський ніж правоохоронці знайшли під час оформлення ДТП у автомобілі «ВАЗ», який належить 56-річному мешканцю Горохівського району.

Ніж вилучили та направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Згідно з висновком судової експертизи, вилучений ніж являється мисливським загального призначення та відноситься до холодної зброї. Його підозрюваний незаконно перевозив у бардачку власного автомобіля без передбаченого законом на це дозволу.

Слідчі оголосили волинянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде, зокрема,  про незаконне носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських робіт, арешту, до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі до трьох років. Досудове розслідування триває.


 

Сектор комунікації поліції Волинської області (за матеріалами Горохівського ВП)  

 

Коментарі
08 Вересня 2017, 13:29
Влада, по Конституції, належить народу а не бюрократам, які діють проти ваших інтересів. <br/>якщо влада узурпована шахраями, які знищують народ, народ має право на повстання! <br/>допомoгати узурпаторам - aнтинародному режиму - це злочин проти народa України! <br/>Bиборів на пост радянському просторі не існує.<br/>Bиборів не існує там де ви не контролюєте бюрократів, <br/>не маєте можливості захищати свої інтереси. <br/>як це роблять в успішних країнах? - повино бути чітке розділення влади на виконавчу, судебну та законодавчу. якщо хтось завдає вам шкоду - притягнення до відповідальності. звільнення або посадка. кумовство дорівнюється коррупції.<br/>Bарто додати, що во всіх цивілізованих країнах керівники не приватизують підприємства, якими керують. во всіх цивілізованих країнах керівники не приватизують ресурси, які належать народу по Конституції! <br/>Привласнення підприймств та ресурсів - це кража народного майна, слідство непорядності тих хто це робить. форма психичного відхилення. побудова феодалізму, чи рабовласницького концтабору? - злочин проти суспільства! За цей злочин треба позбавляти свободи на 20 років з конфіскацією награбованого!
08 Вересня 2017, 13:33
у нас уже была &quot;ПХВ&quot; - Прыщаво-Хорунжевская Власть, помогшая всеми своими силами стать Януковичу президентом, а теперь нарисовалась &quot;ВЕС&quot; - Виницко-Европейская Стратегия - и эти сволочи, по-видимому, собрались посадить в кресло президента Украины Жириновского...Жириновский - такой же жид, как и Гройсман, только - Эйдельштейн....
09 Вересня 2017, 00:50
п.редактор видання ,а де новина про вашого братана хабарника,якого Ви так вихваляли в цьому ресурсі ???
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром