Для волинян побільшало безплатних ліків. Як отримати пільгові препарати, дізнавайтеся з тижневика «Сім’я і дім»

08 Вересня 2017, 10:40
1450

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про відому волинську бабусю Степаниду Цвіт, яка запевняє: життя прекрасне у будь-якому віці, змінюватися не пізно і на пенсії. Жінка фарбує волосся в рожевий, підкорює танцмайданчики і спортивні зали, щоранку медитує та навіть уміє лікувати руками. Степанида Цвіт власним прикладом запевняє: не варто, мов вогню, боятися старості.

Про Володимир-Волинський напишуть роман. Письменник Сергій Синюк кілька днів провів у цьому місті, щоб надихнутися тутешньою атмосферою й створити пригодницько-краєзнавчий роман. Яким буде твір, дізнавайтеся зі сторінок тижневика.

Святослав Савчук із села Кременець Рожищенського району розповів про перебування в Іловайському котлі. «Відчуття було таке, що навіть якби звідти біг додому, то не захекався би», - пригадує солдат події трирічної давнини. Розмову з бійцем читайте на сторінках газети.

Для волинян побільшало безплатних медикаментів. Як змінився перелік ліків, вартість яких повністю або частково компенсує держава, та як отримати пільгові препарати, дізнавайтеся з тижневика.

Луцька студентка Юлія Фінковська вивчає білоруську і вже навіть пише нею поезії. Як дівчина відкрила для себе «мову птахів», читайте в газеті.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024