У Михлині представили нового настоятеля місцевого храму

08 Вересня 2017, 10:50
2740

В день Успіння Божої Матері, 28 серпня, у Свято-Різдво-Богородичному храмі с.Михлин було звершено святкове Богослужіння.

Після Божетвенної Літургії священик Андрій Кузло, який тимчасово обслуговував цей храм, зачитав указ про призначення священика Івана Смітюха настоятелем даного храму та побажав примножувати всі хороші духовні традиції парафії та гідно звершувати тут подвиг священнослужіння, 

Новопризначений настоятель Свято-Різдва-Богородичного храму ієрей Іван Смітюх випускник Волинської духовної семінарії.  1 серпня, цього року,  у день пам'яті преподобного Серафима Саровського, був рукоположений  єпископом  Волинським і Луцьким Нафанаїлом у Свято-Покровському кафедральному храмі Луцька. Про це повідомляє сайт Горохівського благочиння.


 

Нагадаємо, що громада Різдва Пресвятої Богородиці села Михлин ще у квітні втратила свого попереднього духівника. У віці 70 років, несподівано помер протоієрей Йосип Миколайович Стецяк, котрий тривалий час був настоятелем михлинського храму та щирим душпастирем для жителів села.


 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024