На в`їзді у Горохів встановили капличку

14 Вересня 2017, 16:27
10024

Відтепер гостей Горохова зустрічатиме капличка із фігурою Божої Матері.

З ініціативи отця Андрія Сидора, ще у 90-х роках на в'їзді в Горохів встановили статую Божої Матері з двома ангеликами, щоб вберегти водіїв від нещасних випадків, які часто траплялися на тому місці.


2

 

Нещодавно представники громади Свято-Вознесенського храму продовжили облагороджувати територію навколо фігури Діви Марії й встановили невелику капличку. Найближчим часом віряни планують покласти навколо каплички бруківку та посадити квіти.

Реалізація цієї ініціативи стала можлива завдяки фінансуванню міської та районної влади, зокрема Тараса Щерблюка та Віктора Годика.


 

Коментарі
14 Вересня 2017, 19:49
Хабар взяв - хабар віддав. Все чесно
14 Вересня 2017, 21:31
молодці. годик може й бере але багато чого зробив для міста...
14 Вересня 2017, 23:59
Сашка, то ти " горохівчанин"
15 Вересня 2017, 02:20
Д, б...
15 Вересня 2017, 12:56
Зарплату трудяги Горохівської міської ради мають в місяць по 13 -16 тисяч гривень , то можуть благодійністю займатись. А платників податків і депутатів не потрібно питати і згадати ?.... чому платників податків міста і району не згадали, голови наші обранні законно і трохи з хитрістю і виборчими аферами?
15 Вересня 2017, 22:41
Купка олігрхів тримають все у своїх руках. Зараз "кладуть лапу" і на церкву, і на все на світі, не дають нікому спокійно жити".Священники переймаються, що молодь не ходить до церкви і закликають не боятися творити державу: А що Церква на стороні людей? Я думаю що далеко не так. Вони завжди лизали дупи бізнесменам і заможнім, бо там гроші. Хвалили в першу чергу наших чиновників і урядників. Справедливості ради хочу відмітити, що таки не всі. Деякі особливо зі старшого покоління . Є справжніми Душ пастирями, але це так мало,це одиниці. Церква сьогодні-то така собі окрема закрита держава ,яка чітко паразитує на релігійному почутті людей тупо заробляючи бабаки. Церковники, подумайте собі нарешті ,що храми-то не цегла-а люди !!! "Тільки виховний момент може зіграти роль у встановленні нашої держави. А який виховний момент? У церкві молоді нема, дітей та молодих батьків нема. То хто буде їх виховувати і яке буде виховання? Існував споконвіку девіз "Бог і Україна", а зараз він присипляється. Я хочу, щоб ми всі на своєму місці, своїй сім'ї та родині були добрими вихователями для тих молодих паростків, які пробивають через асфальт нашого суспільства. наша держава постала так, як корінь повстала. Вона міцна та могутня, але її протоптав той срібний чобіт і не дає розростися її корінню. Ми повинні взяти все у свої руки, старатися та не боятися. Ми повинні вимагати кращого життя для нашого народу".
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024