Горохівчани перемогли у міжобласному турнірі з міні-футболу серед ветеранів

12 Вересня 2017, 11:01
3517

Днями в міському парку на майданчику із штучним покриттям з нагоди Дня фізичної культури і спорту, який відзначається щорічно в другу суботу вересня, відбувся міжобласний турнір з міні-футболу серед ветеранів.

До участі у турнірі були запрошені команди «Ветеран Політехніка» з міста Луцьк, ФК «Ветеран Радехів», ФК «Лопатин» та господарі-організатори  турніру команда «Ветеран» м.Горохів.

З вітальним словом до учасників звернувся Горохівський міський голова Віктор Годик - «Турнір відбувається з метою залучення населення міста до регулярних занять спортом і рухової активності та активізації спортивно-масової діяльності серед ветеранів спорту у святкові та вихідні дні та їх дозвілля, з нагоди Дня фізичної культури і спорту в районі».

Перша гра між командами ФК «Лопатин» та «Ветеран Горохів» завершилася рахунком 2:10. З рахунком 9:4 команда «Ветеран Горохів» обіграла команду «Політехніка» м.Луцьк. У фіналі змагань зійшлися команди «Політехніка» та ФК «Радехів», гра між якими завершилася рахунком 4:1.

У результаті запеклих матчів місця розподілились наступним чином: І місце посіла команда «Ветеран» з м.Горохів, ІІ – місце команда гостей «Ветеран Політехніка» з м.Луцьк.  ІІІ – команда ФК «Ветеран Радехів» з м. Радехів.

Ветерани міні-футболу показали хорошу змістовну гру, якою порадували своїх вболівальників. 

Всі переможці та призери турніру були нагороджені кубками та грамотами Горохівської міської ради. Отримали грамоти гравці команд Романовський Анатолій (м.Горохів) у номінації «Кращий нападник», Тетеренко Ігор (м.Луцьк) – «Кращий гравець», Благий Микола (м.Радехів) – «Кращий захисник», Герасимчук Віталій (м.Горохів) – «Кращий воротар».

Коментарі
12 Вересня 2017, 14:31
Хлопці молодці. Хоча могли б так не розчаровувати гостей (надто великі рахунки на табло). Але хай краще готуються на другий рік.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024