Освітян Горохівщини привітали із професійним святом

28 Вересня 2017, 11:10
2591

У першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівника освіти, що залишається значимим у житті кожного із нас

У середу, 27 вересня 2017 року, в районному народному домі «Просвіта» відбулися урочистості, присвячені професійному святу вчителів. Слова вдячності  освітянам цього сонячного дня висловили в.о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Косюк, а ткож заступник голови районної ради Віталій Клемба, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Білик.

- Професія вчителя, наставника – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям та людяністю. Життя сучасного вчителя складне і водночас дуже цікаве. Інтелектуально-емоційний світ нашого сучасника, особливо юного, набуває нових, найтонших відтінків, мислення його нерідко видається дивним, вияв почуттів - незвичним. Все це вимагає від Вас, педагогів, великої відповідальності, творчої праці, терпіння і мудрості. Той, хто зважується на це сподвижництво, має бути внутрішньо готовий до нього, до всіх труднощів, які неминуче очікують педагога на освітянській ниві. Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. Цими чудовими якостями ви щедро ділитеся з дітьми. Вам вірять, вас люблять і шанують, - наголосила Людмила Косюк під час привітання.

Традиційно, напередодні професійного свята, вручили нагородили найкращим вчителям Горохівщини. Опісля - відбувся святковий концерт, який підготували колективи художньої самодіяльності освітян району.

Про це інформує відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024