Цегівська сілька рада: селяни обговорять можливість сворення Мар`янівської ОТГ

01 Жовтня 2017, 14:21
3133

Зважаючи на звернення Мар'янівського селищного голови щодо добровільного об'єднання територіальних громад з 3 по 5 жовтня у селах Цегівської сільської ради проходитимуть громадські обговорення щодо можливого утворення ОТГ.

За попередніми прогнозами Марянівська ОТГ складатиметься із Мар’янівської селищної ради, Бранівської сільської ради (с. Борисковичі, с. Брани, с. Довгів), Бужанівської сільської ради (с. Бужани, с. Ржищів), Галичанської сільської ради (с. Галичани, с. Новий Зборишів, с. Хмельницьке), Скригівської сільської ради (с. Пильгани, с. Скригове) і Цегівської сільської ради (с. Борочиче, с. Сільце, с. Цегів, с. Широке). Центр громади знаходитиметься у селищі Мар’янівка.


 

Коментарі
01 Жовтня 2017, 20:43
По досвіду Володимир- Волинського району можу тільки сказати що такі реформи треба робити одночасно по всьому району. А то потім буде як в нас в Володимирі одні зразу зробили а інших тепер позаганяти туда не можна, вже їм що тільки не придумуєш а вони все одно не хочуть і кричать що це добровільно і не треба їм ніяких об'єднань, бо в тих що вже два роки як пооб'єднували ніякого толку для людей не має. А взагалі то винна дрежава, треба було законом передбачити примусове об'єднання і все булоб нормально.
02 Жовтня 2017, 07:50
А нащо до Мар'янівської ОТГ Скигівську сільську раду приєднувати? Чому не до Бужанської ОТГ?
02 Жовтня 2017, 23:42
Причина тільки в тому що людей добре налякали що це поки що вас питають добровільно а потім буде примусово все об'єднано. а коли стало людям понятно що ніхто примусово не заставляє і не буде заставляти то й бажання таке бігом об'єдеуватись відпало і то не тільки так в Володимирі чи в Горохові а і по всій Україні.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром