Горохівські пенсіонери повернулися зі спортивних змагань з перемогами

04 Жовтня 2017, 12:39
1986 Джерело: goradm.gov.ua

За сприяння відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації любителі спорту міста Горохів взяли участь у ІV обласному фестивалі серед людей похилого віку «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя»».

Захід відбувя з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, який організований Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації, громадської організації ветеранів фізичної культури і спорту за підтримкою дирекції СОК «Адреналін сіті» в місті Луцьк, повідомляє сайт Горохівскої РДА.

У фестивалі прийняли участь понад 50 ветеранів з міст та районів області: Володимир-Волинського, Горохівського, Луцького районів, міста Луцька та Смолигівської ОТГ Луцького району - чоловіки 60 років і старші, жінки 55 років і старші. Програма фестивалю складалася з 6 видів: шахи, шашки, більярд, настільний теніс, боулінг, дартс. 

Хоча у щоденному житті, повному усіляких клопотів, часу на те, щоб поспілкуватись, а ще й позмагатись між собою, згадати молоді роки, побачити своїх давніх знайомих по уподобанню зовсім немає, однак в цьому році виявили бажання позмагатися не лише чоловіки, а ще й жінки.

Ними стали: Микола Лозовик – І місце у змаганнях з настільного тенісу та ІІІ місце у змаганнях з боулінгу, Тетяна Тішкова – І місце у змаганнях з шахів,  Людмила Бондар – І місце у змаганнях з дартсу. Олександр Німчук, ІV місце з шашок.

Організатори заходу нагородили переможців та призерів змагань медалями та грамотами.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024