Нескореного горохівчанина урочисто зустріли на Волині

05 Жовтня 2017, 14:58
2178

Урочиста зустріч з Сергієм Торчинським – «бронзовим призером» третіх Всесвітніх «Ігор Нескорених» відбулась, 4 жовтня, в приміщенні облдержадміністрації.

Аби привітати і подякували за здобутки винуватця, який напередодні вранці повернувся на рідну землю, зібралися представники обласної влади, колеги та просто небайдужі люди. Зокрема привітала Сергія Торчинського і заступник голови облдержадміністрації Світлана  Мишковець.

Нагадаємо, 23-30 вересня 2017 року відбулися треті міжнародні змагання «Ігри Нескорених» у м. Торонто, Канада. В змаганнях взяли участь збірні команди військових Афганістану, Австралії, Канади, Данії, Естонії, Франції, Грузії, Німеччини, Італії, Нідерландів, Нової Зеландії, Великої Британії, США, Йорданії, Іраку, Румунії та України. Турнір об’єднав понад 550 поранених бійців, що змагалися у 12 адаптивних спортивних дисциплінах з легкої атлетики, пауерліфтингу, плавання, стрільби з лука, велоспорту на шосе та веслування на тренажерах.


 

Слід зазначити, що України вперше виступала на «Іграх Нескорених», а в підсумку національна збірна завоювала 14 медалей: 8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових. Серед них – одна, яку виборов наш земляк. Зокрема, Сергій Торчинський  завоював «бронзову» медаль в змаганнях зі штовхання ядра.

Ділячись враженнями про змагання, Сергій Торчинський відзначив величезну підтримку українців під час турніру.

– Найперше, був здивований теплим прийомом діаспори України, хоча нас і попередили, що нас чекають. Тож найбільше здивувала колосальна підтримка, було дуже багато прапорів, репортерів, українців безпосередньо на стадіоні. Це якраз вихідні були, тож багато людей мали можливість прийти. Своєю медаллю я завдячую цій підтримці, бо дійсно виконав свій максимальний результат, – відзначив Сергій Георгійович.


 

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024