Петро Порошенко нагородив жителя Горохівщини орденом «За заслуги»

05 Жовтня 2017, 19:25
2840

Горохівчанин, боєць АТО та член збірної України на ІІІ Іграх нескорених (Invictus Games, - ред.) в Торонто (Канада) Сергій Торчинський удостоївся ордену «За заслуги» ІІІ ступеня.

Вручив орден Сергію Торчинському Президент України Петро Порошенко, повідомляють Волинські Новини.

Зазначимо, що саме луцький патрульний, а в минулому – учасник АТО, виборов для національної збірної першу медаль.

У легкоатлетичних змаганнях Торчинський у перший день змагань показав 3-й результат у секторі для штовхання ядра (13,71 метра), здобувши бронзову нагороду. Це перша в історії медаль України, яка вперше бере участь в Іграх нескорених.

Зазначимо, що орден «За заслуги» I, II, III ступеня — державна нагорода України для відзначення видатних заслуг громадян в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах суспільної діяльності.

Коментарі
06 Жовтня 2017, 16:34
Це добре. І ми раді за мужчину. За його мужність , силу волі, ЗАХИСТ КРАЇНИ .МИ пану Сергію дякуємо за все. АЛЕ горе-владі УКРАЇНИ ВІД КИЄВА І ДО СІЛ СЛІД ПРАЦЮВАТИ НА ЗАХИСТ КРАЇНИ І СВОЇХ ДІТОК І САМИМ СТАВАТИ НА ЗАХИСТ КРАЇНИ , А НЕ ТІЛЬКИ СІЛЬСЬКИХ ПРАЦЬОВИТИХ І БІДНИХ ХЛОПЦІВ НА СХІД КРАЇНИ ВІДПРАВЛЯТИ І ПРО ПАТРІОТИЗМ РОЗКАЗУВАТИ , а самим АФЕРИ КРУТИТИ і ЗРАДЖУВАТИ НАРОД І КРАЇНУ, Коли до влади ставали горе-політики і горе-депутати і ГОРЕ-ПРЕЗИДЕНТ
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024