Новини року: найрейтинговіші публікації на Район.Горохів

23 Жовтня 2017, 11:06
3481 Джерело: facebook.com

Редакція Район.Горохів 23 жовтня святкує День народження. 23 жовтня 2016 року наше видання запрацювало онлайн і з цього часу щодня без вихідних висвітлює життя Горохова і району.

Район.Горохів – це видання про життя міста. Його побут. Його атмосферу. Його контекст. Його минуле і теперішнє. Про життя людей у місті, їхні свята і проблеми. Журналісти «Район.Горохів» завжди там, де люди, саме у цьому фішка інформаційного ресурсу. Наш девіз: «Тримайте руку на пульсі міста!».

Але Район.Горохів – це не одиноке ЗМІ. Ми працюємо у когорті гіперлокальних видань мережі Район.in.ua. Зараз їх є 11 (Район.Рожище, Район.Камінь-Каширський, Район.Луцьк, Район.Шацьк, Район.Острог, Район.Ковель, Район.Ківерці, Район.Володимир-Волинський, Район.Любомль, Район.Маневичі), але на старті ще кілька нових видань.

До першої річниці роботи Район.Горохів ми зібрали ТОП-10 найпопулярніших позитивних новин на сайті, що вийшли з 23 жовтня 2016 року по 23 жовтня 2017 року, та кількість їх переглядів.

В руках не доніс: директор горохівського коледжу хизується грибним уловом

Директор Горохівського коледжу Львівського національного аграрного університету Олег Жельчик на своїй сторінці у фейсбук поділився своїм грибним уловом.

1

 

«Столи «тріщали» від кількості сала, їжі та горілки» – дівчина з Горохівщини взяла участь у шоу «4 весілля»

Тендітна та мініатюрна наречена Євгенія з села Бужани, з дитинства мріяла одружитися з військовим. Заповітне бажання дівчини збулося: Женя зустріла захисника Дмитра, який молодший за неї на 9 років. Але це тільки зміцнює їх почуття.


 

У селі Мирне Горохівського району воїн АТО, переможець «Ігор нескорених» Сергій Торчинський відгуляв весілля.

У селі Мирне Горохівського району воїн АТО, переможець «Ігор нескорених» Сергій Торчинський відгуляв весілля.

3

 

Горохівчани, посміхніться, вас знімають! Міська рада запустила онлайн-трансляцію на офіційному сайті

Відтепер можна спостерігати за містом у реальному часі! Відео-трансляцію можна побачити на офіційному сайті Горохівської міської ради.

1

 

В Горохові проживає названий син батальйону «Світязь»

Коли до Горохівської центральної районної лікарні під’їхали на чотирьох автомобілях більше 20 військовослужбовців із букетами квітів, за ними з цікавістю спостерігали з вікон і хворі, і медики.

1

 

Фото відремонтованої дорога Луцьк-Львів викликала бурхливе обговорення у соцмережах

Блогер Павло Бондаренко розмістив у Фейсбуці ефектне фото оновленої дороги з Луцька до Львова, потроливши «зрадофілів» і «всепропальщиків».

2

 

Концерти, фестивалі й весілля: Микола Гриб грав й співав усюди

На днях, пішов з життя відомий на всю Горохівщину і не тільки, відомий музикант Микола Гриб. Творчий шлях митця був яскравим та видатним, на рахунку чоловіка не один зіграний концерт, фестиваль чи весілля. Микола Гриб – душа колективу. Пісні у його виконанні звучать по-особливо.

2

 

Терешківці: Гройсман перевірив як поремонтували трасу Луцьк-Львів

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсманвідвідав Горохівщину. Зокрема, побував у селі Терешківці. Робочу поїздку здійснив у вівторок, 30 травня.


 

Як Горохів святкував День народження: фотозвіт

Горохів - край з історією, чудовою природою та добрими людьми. У травні рідному Горохову виповнилося 777 років. Святкували гучно та радісно.


 

Марковичі: рибалки похвалились вдалим уловом

Став у селі Марковичі на Горохівщині є чудовим місцем для рибалок. Як то кажуть: «ловись рибка велика й маленька». То у Марковичах спостерігаємо лише великий улов.

1

 

Коментарі
23 Жовтня 2017, 15:56
Брехливі журналісти...<br/>Найбільший рейтинг - новина про хабарників району!!! Де вона? Агов? Журналісти...
23 Жовтня 2017, 16:03
Переглядів про хабарників майже 11 тис.<br/>Переглядів про гриби Жельчика 6 тис.<br/>Ну і де Ваш правдивий рейтинг? Чи ви такі журналісти як в &quot;ТСН&quot; на 1+1?
23 Жовтня 2017, 16:52
Читайте правильно, ТОП-10 найпопулярніших позитивних новин, а хіба новини про хабарників це позитивні новини для району?
23 Жовтня 2017, 18:29
Звичайно! Новина про хабарників району- найпозитивніша новина! А чим не позитив? Позитив - зняли з посади хабарників! Чи Ви, журналісти, думаєте інакше?
23 Жовтня 2017, 23:31
Причому тут позитивні новини, про це і в статті нічого не сказано, чи новина про смерть Гриба дуже позитивна???????? Скажіть відразу журналісти не надрукують про хабарників бо редактор сайту проти, можуть непопулярні коментарі писати про те як взяли на хабарі її рідного брата. зато було б чесно і не дурили б людей що найбільше рейтингове. Люди зараз не дурніші таких &quot;псевдожурналістів&quot;
24 Жовтня 2017, 00:30
Люди.редакторка цього примітивного сайту новин сестра хабарника- екс сільського голови з Горішньго !!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024