До Горохова з`їхалися шахісти із трьох областей

15 Листопада 2017, 14:44
3218

У приміщенні Горохівської КДЮСШ імені Олександра Баламута пройшов ІІ міжобласний фестиваль з шахів «Шахове дозвілля».

За перемогу у змаганнях боролися спортсмени з Горохова ата Горохівського району, Луцька, Володимира-Волинського, Старої Вижівки, Ківерець, а також із сусідньої Львівщини та Рівненщини приїхали шахісти з міст Червоноград та Радивилів, інформує відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату Горохівської РДА.

За відбувся 11-12 листопада за ініціативи судді-організатора громадської організації «Волинська шахова федерація Володимира Батури, жителя м.Горохів, автора «Шахового словника» за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Горохівської райдержадміністрації, Горохівської міської ради, районної організації ВФСТ «Колос» 

Незалежно від віку всі бажаючі могли взяти участь у турнірі. У минулому році цей фестиваль уже проходив на території спортивної школи, але не з таким великим розмахом. Приємно спостерігати, що й молодь залучилася до цього виду спорту. Таке рішення є досить продуманим, оскільки так молоді шахісти зуміють набратися більше досвіду та знань, спостерігаючи за старшим поколінням.

В перший день спортсмени змагалися в 8 турів із регламентом швидких шахів (20 хв. на партію кожному учаснику). 

За підсумками напружених шахових поєдинків серед ветеранів бронзовим призером став Федір Друць (м.Володимир-Волинський), срібним – Володимир Григор’єв (м.Володимир-Волинський), переможцем – Володимир Грушевинчук (м.Луцьк).

У категорії молодша група бронзовим призером став Олексій Рубаха, срібним – Владислав Мільоха, переможцем – Денис Сорока (м.Червоноград).

Серед жінок, дівчат бронзовим призером стала Катерина Ворощук (м.Червоноград, ЗОШ №1), срібним – Вікторія Чугай (м.Червоноград БДЮТ), призером – Оксана Поліщук (м.Горохів).


 

У підсумку головного турніру бронзова медаль у Миколи Бранчука (м.Володимир-Волинський) 7 очок з 8 можливих, срібна медаль – Миколи Гапчина (м.Червоноград), золота – Віктора Музичка (м.Червоноград).

Призи (книги «Шаховий словник») за кращі результати отримали також Максим Шевчук (м.Горохів), Андрій Демчук (м.Ківерці), Олексій та Олег Рубахи (м.Червоноград), Вячеслав Луцюк (м.Горохів), Володимир Чугай (м.Червоноград).

Другий день змагань розпочався за програмою змагань у турнірі «Б» Бліц (11 турів по 5 хв. на партію кожному учаснику) у двох групах за коловою системою, участь у якому взяло 12 учасників. У підсумку змагань у молодшій групі ІІІ місце – Стас Боднар, ІІ місце – Олег Рубаха, І місце – Олексій Рубаха (усі із м.Червоноград) та серед дорослих  ІІІ місце – Микола Гапчин (м.Червоноград), ІІ місце – Віктор Музичка (м. Червоноград), І місце – Олександр Закордонець (м.Луцьк), який виграв усі 11 партій з 11 можливих..

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром