Випускникам Берестечківського ПТУ допомагають зробити перші кроки до працевлаштування за спеціальністю

20 Листопада 2017, 11:11
2728

У Берестечківському ПТУ №27, в рамках центру кар’єри учнівської молоді, фахівці Горохівського районного центру зайнятості провели два заходи з випускниками.

Заходи були спрямовані на перші кроки до працевлаштування студентської молоді та відбулися 16 листопада, інформують спеціалісти Горохівський РЦЗ.

Для випускників за професією «Кухар – кондитер» провели третій етап квесту «Зроби себе сам, або твій шлях до успіху». Кухарям-початківям провели економічнауекскурсія на Берестечківське споживче товариство.  Під час екскурсії учні мали можливість ознайомитися з робочим місцем кухаря, з меню по приготуванню їжі. Отримали загальні відомості про специфіку роботи, потребу у спеціалістах, інформування про актуальні вакансії та особливості здобуття професій на підприємстві. Одна учениця погодилася проходити практику на даному підприємстві з перспективою працевлаштуватися.

 

Під час другого заходу, випускників училища за спеціальністю «Тракторист – машиніст с/г виробництва» навчали ефективних шляхів та методів пошуку роботи з використанням відеороликів техніки пошуку роботи. Учні вже проходили виробничу практику на підприємствах Горохівського району, тому після закінчення навчання планують туди працевлаштуватися.
 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024