У Горохові пройшов турнір пам’яті Заслуженого тренера України Олександра Баламута

28 Листопада 2017, 17:39
5791

25 листопада у Горохові в спортивному залі коледжу ЛНАУ пройшов обласний турнір з гандболу пам’яті Заслуженого тренера України Олександра Баламута. У змаганнях взяли участь юнаки 2003-2004 років народження.

Поборотися за  перемогу на обласний турнір приїхали спортсмени з Луцької (ОДЮСШ), Рівненської, Маневицької ДЮСШ, - йдеться на сайті Горохівської РДА. 

Зустрічали гостей господарі турніру - горохівські гандболісти. До складу команди ввійшли: Олег Чорнопас, Максим Кульган,  Павло Гундерич, Антон Кос, Леонід Баламут, Павло Вольчинський, Богдан Костюк, Дмитро Поліщук, Сергій Мудрак, Денис Трунов,Роман Дорощук, Владислав Клемба, Олександр Новосад, Максим Дикун, Богдан Корінецький.

На урочистому відкритті з вітальним словом виступили: заступник голови Горохівської районної ради Віталій Клемба, директор Горохівської КДЮСШ імені Олександра Баламута Галина Прик.

Переможцями та призерами турніру стали: І місце – команда КДЮСШ м.Горохів (тренери команди Віктор Денисовець та Сергій Романюк), ІІ місце – команда ДЮСШ смт Маневичі, ІІІ місце – команда обласної ДЮСШ м.Луцька.

Команди були нагороджені кубками, дипломами, медалями, які надало відділенням НОК України у Волинській області.

Нагадаємо, Олександр Миколайович Баламут народився 23 листопада 1933 року в місті Горохові (Волинської області). Спортивну кар’єру гандболіста розпочав у місті Львові, де навчався в інституті фізичної культури. Але ще більшої слави Баламут зажив як гандбольний тренер, який виховав цілу плеяду талановитих спортсменів. За вагомий внесок у розвиток гандболу в Україні, за підготовку спортсменів високої майстерності, за тренерський талант, за відданість своїй справі Олександр Миколайович Баламут був удостоєний почесних звань -  Заслужений тренер України і «Почесний Громадянин Волині» та нагороджений відзнакою «Відмінник освіти».








 

Коментарі
29 Листопада 2017, 01:30
Вітаємо спортсменів, тренерів і директора КДЮСШ. А Олександр Миколайович хай з Богом спочиває
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024