Керівництво МВС нагородило Сергія Торчинського

10 Грудня 2017, 10:40
1796

Керівництво Міністерства Внутрішніх Справ і Нацполіції нагородили учасників змагань «Ігор нескорених» почесною відзнакою, серед удостоїних — наш волинянин Сергій Торчинський.

Про це повідомляє Національна поліція.

України посіла друге місце в змаганнях «Ігор нескорених». Збірна привезла із Торонто 14 нагород — 8 золотих, 4 срібних та 2 бронзові медалі.

«Війна не закінчилася, захисники отримують тілесні ушкодження. Завдяки лікарям вони одужують. Проте ці хлопці повинні вільно інтегруватись у нашу спільноту, вони не повинні бути забуті. Ми вже прийняли на службу до Національної поліції двох бійців, які боролися з ворогом під донецьким аеропортом. Ми вважаємо, що вони повинні працювати в нас. Одного з них призначено заступником Академії патрульної поліції. Він втратив обидві руки захищаючи Україну», — оголосив голова нацполіції Сергій Князєв.

Учасники змагань є зразком для бійців, які не змогли звикнути до життя після поранення й тяжких травм. Наша команда виборола друге місце серед 17 команд і 550 учасників із різних країн світу. Війна скалічила тіла учасників, але не зламала їхній бойовий дух.

Читайте, як Сергій Торчинський отримав першу у світі медаль на «Іграх нескорених». Волинянин розповідає, що допомогло йому в перемозі.


 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024