Поради горохівчанам: топ-7 секретів як створити святковий настрій

10 Грудня 2017, 16:50
5560

Кілька способів, які допоможуть вам самостійно за лічені хвилини відтворити святкову атмосферу вдома, підняти собі настрій та зробити приємні несподіванки своїм близьким та друзям.

1. МУЗИКА ТА ФІЛЬМИ

Серед речей, які асоціюються у нас зі святами, не тільки прикрашена ялинка й запах мандарин, а й пісні Френка Сінатри та частини фільму «Сам удома» з Маколеєм Калкіним (а, можливо, у когось із фільмами «Службовий роман» та «Іронія долі або З легким паром»). Ця музика та фільми ще з дитинства супроводжують наші новорічні свята, а тому асоціюються з тим періодом, коли ми вірили в дива і чекали подарунків, коли дім наповнювали гості, а столи вгинались від смачних страв,  — вони найшвидший та найбільш ефективний спосіб перенестись в той час і пережити знову передчуття дива. А ось добірка фільмів для тих, хто уже встиг цього року переглянути “Сам удома”:


 

2. ПЕЧІТЬ ДОМАШНІ СОЛОДОЩІ

Випікання домашнього печива у формі ялинок, оленів, зірок та інших атрибутів новорічних свят  — справа хоч і копітка, проте корисна та смачна, а при розфарбовуванні печива помадкою, зможете проявити усю свою творчість. Таке печиво стане не тільки розвагою для вас, а й ваших друзів та дітей, може бути й смачним подарунком, який красномовно засвідчить вашу турботу та любов. 


 

 

3. ДОДАЙТЕ СВЯТКОВІ ДЕТАЛІ В ІНТЕР’ЄР

Нехай це будуть гірлянди чи новорічна ялинка, або ж саморобні декоративні деталі інтер’єру, затишні пледи або вазони пуансетія, які в народі називають різдвяною зіркою, що вже давно перетворились на один із яскравих та красивих декоративних оздоблень домівок. Проявіть усю свою креативність при створенні та декоруванні ялинки: якщо ви не ставите вдома живе дерево, то його можна створити із гірлянд, кульок чи навіть книг.


 

4. ВІДПРАВЛЯЙТЕ ЛИСТІВКИ

Привітайте зі святами тих, хто живе далеко від вас. Відмовтеся від банальних привітань в соціальних мережах, адже вибір листівок такий великий, і, я переконана, вам стільки всього хочеться побажати своїм друзям та близьким перед початком нового року: лише кілька теплих щирих слів на яскравій листівці зігріють не тільки адресата, а й піднімуть настрій вам.


 

5. КУПУЙТЕ ТА ЗАПАКОВУЙТЕ ПОДАРУНКИ

Вибір подарунків та їх упаковка — окремий ритуал, тривалий та ретельний, проте один із найприємніших, адже що може бути краще, ніж робити щасливими тих. кого ми любимо. А тим, хто шукає ідеї для подарунків та натхнення для красивої упаковки, ми приготували окремі добірки:


 

6.  ХОДІТЬ В ГОСТІ ТА ЗАПРОШУЙТЕ ДРУЗІВ ДО СЕБЕ

Дивитись “Сам удома”, пекти печиво чи ходити на шопінг не обов’язково наодинці — набагато цікавіше та веселіше це робити з друзями, та й чекати новорічної ночі для того, щоб влаштувати вечірку теж не варто. Нехай це буде чаювання з приготованими вами солодощами або костюмована вечірка, дівочі посиденьки або перегляд спортивного матчу — спілкування з близькими по духу людьми найкраще зігріють вас в цю холодну пору року.

7. ПІДБИЙТЕ ПІДСУМКИ ЦЬОГО РОКУ ТА СКЛАДАЙТЕ ПЛАНИ НА НАСТУПНИЙ

Ми часто не помічаємо. наскільки насичене наше життя, скільки людей проходить через нього, залишаючи свій слід, скільки досягнень та перемог, життєвих уроків та вражень ми отримали зі ці 12 місяців, а тому грудень — найкращий час підбивати підсумки: перегляньте фото, прочитайте свій щоденник чи блог, можливо, у вас є звичка збирати квитки на концерти та інші заходи, або ж за цей рік ви отримали кілька дипломів або нагород. Разом з цим, вам все ще є куди розвиватись, ваші цілі можуть стати більш глобальними: складайте списки (країн, які хочете відвідати; навичок, які хочете розвинути; яких звичок позбутись, а які виробити тощо), не бійтесь мріяти та ставити перед собою великі цілі.


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024