Дайджест найцікавіших новин тижня, що минув

11 Грудня 2017, 11:08
4491

Видання Район.Горохів пропонує читачам дайджест найцікавіших новин тижня.

Рейтинг новий, які трапилися у Горохівському районі за тиждень, Район.Горохів складав, зважаючи на кількість ваших переглядів.

5 місце

Через Горохів курсує автобус із розбитим лобовим склом

На очах у лучанки водій заклеював скотчем розбите лобове скло автобуса Буковель-Луцьк, який прямував до Луцька через Горохів

4 місце 

Сільце: жителі категорично проти приєднання в Мар’янівську ОТГ

Окремі жителі села Сільце настроєні дуже радикально, якщо воно не вирішиться позитивно на їхню користь на найвищому рівні, то люди, навіть готові до акцій протесту, перекривши трасу національного значення Н-17 «Львів-Радехів-Луцьк». Після виступів інформуючого з питаннь, детального його обговорення, було прийняте відповідне рекомендаційне рішення постійної комісії.

3 місце

Шахрайка із Горохівщини ошукала близько 200 людей

Оголошено про підозру мешканці Горохівщини, яка ошукала близько 200 користувачів сайтів продажів.

Встановлено, що жінка ошукувала користувачів соціальних мереж, продаючи неіснуючі речі. Таким чином, вимагаючи передоплату з бажаючих купити річ, вона заволоділа грошовими коштами потерпілих на суму понад 100 тис. грн.

2 місце

Вандалізм у Рожищі: горохівчанка з друзями потрощили лавки та смітники

У ніч з 5 на 6 грудня у Рожищі  зловмисники вкотре здійснили черговий акт вандалізму: в парку біля міської ради повиривали, побили сміттєві урни та повкидали в ставок, вкотре зламали дитячу гірку, а у парку біля Богдана Хмельницького - потрощили лавочки. Однією із причетних до хуліганства виявилися 15-річна горохівчанка.

1 місце

Викрадення року: горохівчанин попався на крадіжці ювелірних виробів на 40 тисяч

У селі Привітне Локачинського району горохівчанин украв із будинку 48-річної місцевої мешканки ювелірні прикраси вартістю 40 тисяч гривень.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024