У Горохівському районі прийняли бюджет на 2018 рік

22 Грудня 2017, 17:19
3042

У Горохові на сесії районної ради 21 грудня прийняли бюджет району на 2018 рік.

Відкрив та вів сесію голова районної ради Тарас Щерблюк, в залі зареєструвалося 31 депутат районної ради. Доволі насиченим та тривалим у часі було сьогоднішнє сесійне засідання районної ради, адже питань чимало та й їх тематика винятково важлива для жителів району.

Про це інформує відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації.

На порядку денному сесійного засідання 10 різноманітних за тематикою,  важливих та актуальних питання. Головна відмінність цього грудневого сесійного засідання, від усіх інших, що на розгляд депутатів був внесений проект районного бюджету на 2018 рік, традиційно такі сесії районної ради називають – бюджетними. Проект головного фінансового документу району пройшов ретельну підготовку, яка стартувала ще у вересні цього року, максимум зусиль усіма учасниками процесу бюджетування району, було докладено аби проект бюджету був збалансований.

Відтак, обговоривши  проект районного бюджету на 2018 рік, який представила начальник управління фінансів райдержадміністрації Валентина Ковальчук, , врахувавши рекомендації постійних комісій, депутати районної ради поіменно проголосували, «утрималась – фракція районної організації ВО «Свобода», майже одноголосним рішенням прийняли районний бюджет на наступний рік.  

Прийнявши бюджет на 2018 рік, депутати перейшли до розгляду наступних питань порядку денного сесії, які попередньо детально були опрацьовані на засіданнях постійних комісій районної ради. Саме тому, частина питань, з ініціативи депутатів,  була розглянута за скороченою  процедурою у форматі «запитання – відповіді».

Плідно попрацювавши, народні обранці   ухвалили відповідні рішення з усіх запропонованих до розгляду питань.  По завершенню сесійного засідання голова районної ради Тарас Щерблюк подякував депутатам за роботу, привітав усіх з прийняттям районного бюджету на 2018 рік, а також  з прийдешніми  Новорічними та Різдвяними святами, побажав усім миру, міцного здоров’я, сімейного затишку, добробуту та щастя. 

Коментарі
23 Грудня 2017, 00:05
Ну Свобода як Свобода. Роки ідуть а методи політичного піару не міняються. Спочатку не приходять на комісії, президію районної ради а потім звинувачують інших що повели погано громадські обговорення. Хоча на відміну від Свободи всі хто хотів взяти участь в прийнятті бюджету то всі взяли, ну як завжди Колібко на сесію завітав і великий актив садівників, а на президію казали навіть Олена Оніга доїхала. Всі хто хотів, але Свобода як Свобода, від перестановки Боруцький - Магурчак в Горохівській Свободі нічого не міняється коли рішення приймає в Києві Тягнибик.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39