Малозабезпеченим сім'ям призначили допомогу

26 Грудня 2017, 18:26
1796

Управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації було організувано засідання комісії за зверненнями громадян.

Питання стосувалися  призначення державної соціальної допомоги, житлових субсидій та пільг малозабезпеченим сім'ям. А також питань призначення компенсацій по догляду за непрацездатними громадянами.

Проводив засідання начальник управління соціального захисту Григорій Дідух та керівник апарату райдержадміністрації Людмила Косюк.

Питання щодо надання допомоги розглядалися членами комісії колегіально. Це відбувалося на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов сімей та враховуючи певні конкретні обставини в сім'ях заявників.

Члени комісії прийняли рішення по кожному зверненню у відповідності з чинним законодавством.

Коментарі
27 Грудня 2017, 20:37
прийняли рішення по кожному зверненню у відповідності з чинним законодавством? вже давно пора перевірити як там з чинним законодавстом призначення відбувається. Допомоги вже призначаються кому попало. Люди з комбайнами, тракторами автомобілями майже новими, іноземного виробництва і малозабезпечені. В дохповерхових будинках малозабезпечені з субсидіями. І така практика тільки в Горохівському районі. Журналістам би також варто було б перевірити інформацію на предмет достовірності а не писати скопіювавши хто щоб не пер д нув.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром