Горохів: яку зарплату має міський голова Віктор Годик

30 Грудня 2017, 12:46
7045

Офіційна заробітна плата міського голови Горохова Віктора Годика становить 14,6 тисячі гривень, проте з відрахування усіх податків чиновник отримує трохи більше 11 тисяч гривень.

Заробітна плата працівників органів місцевого самоврядування нараховується відповідно до постанови КМУ від 09.03.2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».

Саме цією постановою передбачено оклад міського голови Горохові у сумі 5100 грн, доплата за ранг становить 110 грн, надбавка за вислугу років – 1302 грн, надбавка, встановлена депутатами ради - 3256 грн. Разом – 9768 грн і премія, у межах фонду оплати праці у межах 50%- 4884 грн. Всього – 14652 з яких, після сплати податків, на руки виходить 11648 грн. Ось така заробітна плата у міського голови.

Заплановані доходи міського бюджету на 2018 рік – 10,6 мільйона гривень, а утримання апарату міської ради (17 осіб разом із міським головою) – 3, 2 мільйони гривень, тобто 30 відсотків від доходів.

Для прикладу доходи Журавників становлять 532 тисячі, а утримання апарату - 412 тисяча грн, тобто 77,45%. Доходи міста Берестечка становлять 912 тисячу гривень, а утримання апарату – 724 тисячі гривень, тобто 79,38%.

Джерело: офіційна сторінка Горохівської міської ради у мережі фейсбук.

Коментарі
30 Грудня 2017, 16:54
Дуже влучне копіювання до Жураравників і Берестечка, до рад яких не мають акцизного збору від заправок. А цікаво було б порівняти скільки ради з заправками дозволяють витрачати на своє утримання. І тоді порівняти з м. Горохів в якому заправки появилися задовго до появи в місті п. Годика, заслуги якого в такому наповненні бюджету мізерні. Дякуючи ще й тим що на території міста розташовані всі державні установи яких не має в інших радах, бюджет міста наповнюється сам собою, і робити з себе героя якось неетично. Більше того в інших радах і стан доріг кращий незважаючи що доходи менші. але на це міська рада не хоче звертати увагу, головне що себе не обділили. Але якщо порівняти наше місто до аналогічного міста в області (наприклад Камінь Каширський, Рожище, Любомль з заправками, державними установами, площею) то Горохів значно поступається в привабливості, от не знаю тільки які зарплати повстановлювали в Камінь Каширську, Рожищі, Любомлі, але думаю точно не в два раза більші як в Кличка. З Новим роком.
30 Грудня 2017, 17:07
Ти або п єш багато,або куриш багато.Проспись.Що ти плетеш?Ти знаєш яка зарплата в Кличка?А ти бачило місто до Годика?
30 Грудня 2017, 17:20
Не думайте що всі такі дурні як ви хитрі, для того щоб побачити зарплату Клчика багато розуму не треба, кожен може зайти на сайт едектронних декларацій і подивитись. Якщо ви не вмієте знайти на сайті то раджу вам навчитись. І Горохів також всі бачили до Годика і після нього нічого не зміниться суттєвого, хіба що зарплати скромніші получати будете))). А от вам не мішало б по інших містах області подивитись ( не тільки в Польщі), бо Польщу ви тут не побудуєтье. хіба щось для себе в Польщі а от від реальності в Україні не варто відходити.
30 Грудня 2017, 17:45
Та яка там зарплата не встановлена, не так важливо, якщо законно значить законно, хоч можливо і занадто. Але крім зарплати міська рада почне віддавати борги за пам'ятника для Рижука, в Польщу на безтолкові відрядження потратять, а дороги на жаль так і залишаться не поробленими по місті.
30 Грудня 2017, 18:30
Дорога і тротуари від ринку і до коледжу - ЖАХЛИВА! Вивести бусом всю міську раду і Щерблюка з Клембою на ту дорогу і водити їх туди, сюди цілтй тиждень, щоб Горохівські горе- владці і міські і районні стали на ній рачкувати на 4 .
30 Грудня 2017, 18:57
ЛЮДИ !!! Схаменіться!!! Піст зараз і свято велике наближається. Всім не вгодиш,щоб ти не робив.Невже в кожного все так гаразд!?Треба глядіти те що маємо. А якщо і щось не так ,можна прийти до тієї ж влади і сказати. Все можна виправити і дорогу поладнати і все інше Бережіть здоров'я , не нервуйтесь! Бо всі хвороби від нервів. тільки одна від задоволення!
30 Грудня 2017, 19:03
Дорога не місцевого значення і стоїть на балансі служби автомобільних доріг. Міськрада і район давали співфінансування і питання чому не проведено робіт не до міскради. За поїздки до Польщі, робочі до речі, ніхто з працівників не взяв ні копійки відрядних.
30 Грудня 2017, 20:04
Я тех хочу в міську раду! До речі, там відділ новий відкривають.Але хіба втрапиш? Родичка секретарки ,і ще їй подібні... А секретарка - член комісії. А хотілося б.
30 Грудня 2017, 20:28
Із зарплатою 15-20 тис.грн працівники міської ради Горохова спокійно сплять тільки допоки їм не покажуть тих тротуарів з яких що вночі можна в рів впасти і ноги поламати. Міську раду з нового року вигнати на ту дорогу і там їх привітати на цілий рік
30 Грудня 2017, 20:38
Нормальні люди вночі сплять,а не шастають по тротуарах і в рів падають і ноги ламають. Світло до 24 год світить по вулицях. Не лазьте по задвірках!
30 Грудня 2017, 20:42
Як для міського голови це мало<br/>А враховуючи скільки він зробив для міста то заслуговує значно більше
30 Грудня 2017, 22:08
От не ходять працівники міської ради тим тротуаром ні вдень ні вночі і тому не ремонтують! Потрібно завезти щоб подивилися! Серед тротуару стічна панель пів року поламана і провалена. Скверик і стометрівка- це добре,але годик з щерблюком нехай пройдуться 300 метрів від ринку і до коледжу
30 Грудня 2017, 22:28
Позасирали Вам мізки ще до Годика !Беріться до роботи !Співпрацюйте з владою яку вибитали!
30 Грудня 2017, 23:13
Леонідович!! Хвалити самому себе анонімно не гарно))).
30 Грудня 2017, 23:26
Офіційно!Наказую негайно відремонтувати всі дороги в Горохові до європейських зразків!Рішення виконати до кінця січня місяця!Відповідальність покласти на весь місцевий апарат влади,а в разі не виконання робіт будуть застосовані більш глобальніші міри...<br/>P.S менше красти треба,шо в державі,шо на місцевому рівні,всі все знають і всі все бачуть але ніхто нікому нічого не робить,все між собою пов'язано,поліція,прокуратура,влада...<br/>Нас всіх тримають за лохів,якби банально це не звучало))
30 Грудня 2017, 23:49
Можна подумати всі непороблені дороги міста на балансі служби автомобільних доріг. Не обманюйте людей. За поїздки до Польщі, робочі але безтолкові до речі, правильно зробили що ні копійки не взяли, надіюсь і в цьому році брати не будете, тим більше з такими зарплатами.
31 Грудня 2017, 00:44
Невдало обрали для порівняння Журавниківську сільську раду.....при прийняті бюджету про премію навіть мови не велось.лише оклад.такого собі позволити не взмозі.
31 Грудня 2017, 09:53
Як на мене з/плата 500 доларів є нормальна і вона повинна бути не тільки в слуг народу,а і в тих хто наймає їх на службу.Але де результати ефективної роботи?Дороги,тротуари,які були закладені в бюджеті на рік,що минає ,що так і не зроблені,сміттєзвалище від якого потерпають навколишні вулиці,де виробництво,робота комунальних служб бажає бути на багато кращою,стихійні сміттєзвалища і багато іншого.....За попередні роки було зроблено багато,але жителі міста очікують набагато більшої віддачі за ту платню,яку отримують чиновники,щоб не тільки центр міста мав достойний вигляд ,а й вулиці прилеглі до нього.З Новим роком!Надіюсь критика піде на користь.
31 Грудня 2017, 17:35
Якраз дорога до технікуму являється місцевого значення і стояла до 31.122017р. на балансі Служби автомобільних доріг у Волинській області. Всі проблеми в тому, що із за необізнаності чиновників районного і міського значення дорога не була відремонтована. Це їхня пряма вина. А після Нового року всі дороги місцевого значення вже передані на баланс місцевого самоврядування. От і будуть ремонтувати.
31 Грудня 2017, 17:52
Погано читаєте. Якраз місцеві обіцянки виконали і кошти співфінансування виділили, а область своїх обіцянок недотрималась. А доріг зроблено у місті багато і зовсім не у центрі. І освітлення на окраїнах. У мене враження що коментарі пишуть люди які у Горохові не були.
31 Грудня 2017, 20:33
А зранку в базарний день ні один ліхтар не світить,Добре що магазини Галант і Агромагазин освітлює дорогу!!! Бо ж дружини Годика і Ящукевиче зранку на секонд неосвітленими і з вибоінами вулицями не ходять,
31 Грудня 2017, 21:51
Хах, розсмішили. А я думаю нащо їм такі зарпалати, а це виходить щоб жінки в трусах БУ - шних не ходили.
31 Грудня 2017, 21:52
Область виділяє фінанси по співфінансуванню після того як район перерахує на рахунок. Наскільки мені відомо це мав бути кап. ремонт даної вулиці, а щоб його провести треба було виготовити кошторисну документацію, хто мав виготовити? Область ? А щоб виготовити проект треба було виділити кошти на його виготовлення і експертизу. Хто мав зробити це? Область ? Ні. А тепер маємо що маємо. А щодо роботи Міської ради ? я задоволений, мер старається і результат його видно. Вулиці асфальтуються. освітлюються. Розуміло не вісім догодиш і зразу все зробиш. З Новим роком! Щастя добра. злагоди. взаєморозуміння.
31 Грудня 2017, 23:45
Ви б якими псевдонімами не називалися все одно вас почерк видає. Вулиці асфальтуються. освітлюються? самим не смішно? мер старається? на будівництві власної хати в Польщі він старається, по пів року в місті застати не можна. Якісь інші старання тяжко пригадати.
01 Січня 2018, 00:46
Ви помиляєтеся глибоко. або далекі від всього. що відбувається в житті Горохова. Я зовсім далека особа від мерії, але дуже володію інформацією. Скажіть мені, а що ви особисто зробили для міста? Я в ньому вже прожив більше 50 років і зміни бачу. Що було при союзі: нищили дитячі майданчики, водойми. Місто було в грязюці, а зараз подивіться.. Ви ще чимось не задоволені, то балатуйтеся на мера чи голову райради. А лепетати без доказів, це смішно і нецікаво.
01 Січня 2018, 14:06
В Польщі в робочий час є і годик і клемба з еталону, і клемба з районної ради і щерблюк а зарплату нараховують з горохівських платників податків . СБУ листа написав нехай перевірить перебування за кордоном і табель роботи міської ради
01 Січня 2018, 14:48
Ой як в нас багато героїв анонімних розвелося!
01 Січня 2018, 20:34
А що гірка правда в ОЧІ ріже. і комом в горлі стало все?
01 Січня 2018, 21:34
Штат міської ради збільшений вдвоє, а роботи не видно. Колись будувалось і розподілялось житло, проводилась газифікація міста, обслуговувались котельні міста, видавались талони на паливо, розподілялись дифіцитні будівельні та інші товари,сесії проводились за участю всіх керівників міста. На розгляд виконкому виносились питання життєдіяльності міста. Бюджет був мізерний,бо всі кошти з міста йшли в районний бюджет. Не можу уявити чим там займається 17 чоловік штату, коли раніше був голова, секретар, діловод, спеціаліст і 4 бухгалтери. При Собуцькому введена посада заступника. Місто оновлюється за рахунок підприємців. Цікаво було б більше дізнатись про роботу міської ради крім зарплат,премій, хвальби і поїздок в Польщу. Провести громадські слухання по звіту всіх працівників про проведену роботу за рік. Робота міської ради повинна більше висвітлюватись.
01 Січня 2018, 21:34
Штат міської ради збільшений вдвоє, а роботи не видно. Колись будувалось і розподілялось житло, проводилась газифікація міста, обслуговувались котельні міста, видавались талони на паливо, розподілялись дифіцитні будівельні та інші товари,сесії проводились за участю всіх керівників міста. На розгляд виконкому виносились питання життєдіяльності міста. Бюджет був мізерний,бо всі кошти з міста йшли в районний бюджет. Не можу уявити чим там займається 17 чоловік штату, коли раніше був голова, секретар, діловод, спеціаліст і 4 бухгалтери. При Собуцькому введена посада заступника. Місто оновлюється за рахунок підприємців. Цікаво було б більше дізнатись про роботу міської ради крім зарплат,премій, хвальби і поїздок в Польщу. Провести громадські слухання по звіту всіх працівників про проведену роботу за рік. Робота міської ради повинна більше висвітлюватись.
02 Січня 2018, 10:54
Ти дурню свободівський. Не робляться дороги? Місто не освітлюється??? Проспись. Чому ваша &quot;політик&quot; не відповіла за декларацію??? Копійчані доходи і купа авто і готівки. От кого садити треба. 70 тися доходів за 2 роки. Бідолаха. Ще раз видно що свобода це проект московії. Дибіли!!!! Ладно мер не працює. Так є депутати які мають контролювати. І хай і вони звітують що зробили. Думаю всім цікаво. Давно чую за ту хату. Та киньте вже хтось фото. Якщо вона є - більш не обираємо.
02 Січня 2018, 22:50
А Черновецький колись отримував 1 грн. зарплати, тобто рівно в 11648 разів меншу як мер Горохова, а чим закінчив Черновецький? Невже думаєте що помер з голодухи без грошей? Не можна порівнювати непорівнюване. Крім мера і міської ради є ще депутати, яких всі разом вибирали, які несуть таку ж відповідальність за місто, якщо не більшу навіть. Нехай їм і не платять зарплати, але вплив і відповідальність у них велика. Якщо проголосували за такий бюджет, то видно мали на це підстави. Поіменне голосування можна нарешті подивитися. А депутати від Свободи вже традиційно протягом кількох років не голосують за бюджет, і не тільки Горохівський, а всіх рівнів. І в них теж є на це свої підстави. Цього року - це зарплата міської ради, наступного буде ще щось. Головне зняти з себе відповідальність і кричати на кожному кроці які вони патріоти. Зрештою, час все розставить на свої місця. А владою ще ніхто не був задоволений повністю. І нам, виборцям, треба брати ситуацію в свої руки, голосувати за правильних і відповідальних людей і контролювати їх, та й допомагати, коли потрібно. Бо кращим наше місто можемо зробити тільки ми всі разом. З Новим Роком і Різдвом Христовим всіх ВАС.
02 Січня 2018, 23:57
Я якраз безпартійний. Якщо ти такий розумний і грамотний то хоча б псевдо собі присвоїв, ато звертаюся до пустого місця. Дебілізмом і хамством нічого не досягнеш . ти тільки хамити вмієш, от і всі твої дії. Пихвалися що ти зробив для громадськості, для міста і для себе, що б було насамперед для тебе в тому місті жити. Розкрий очі.
05 Січня 2018, 01:13
За всю історію міста Горохів , я перший раз бачу таку Людину (так, саме з великої букви ), яка в такий не простий час, зробила більше- ніж всі разом взяті ( до Віктора Годика )...... Одним словом - хай буде стидно всім, хто набиває кармани чужими грішми і нічого не робить......
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром