Марянівка: жителі села займаються у спортзалі за 11 млн грн

04 Січня 2018, 13:15
11195

Мар'янівський спорткомплекс відкрили  у січні 2016 року. Тоді це було великим святом для жителів селища, адже до того часу Мар'янівська школа була одна на район, яка не мала спортзалу.

Його спорудження розпочалося після того, як тамтешні освітяни виграли два гранти. Також кошти на добудову виділили із бютджетів селищної, районної ради та облдержадміністрації, допомогли меценати та Фонд регіонального розвитку. У новоствореному спорткомплексі є санвузли, душові кабінки, гардероб і тренувальні зали. Загальна вартість спорткомплексу більше 11 мільйонів гривень.

Зараз спортзал успішно функціонує і знаходиться в ідеальному стані. Тут можуть займатися спортом  не лише школярі, а і всі охочі.

Будівництво спортзалу тоді також підтримав благодійний фонд народного депутата України Сергія Мартиняка. Під час робочого візиту на округ 3 січня колектив мар'янівської школи на знак вдячності вручив депутатові ікону.

Вдячність колеутиву школи
Вдячність колеутиву школи

Подарунок від школи
Подарунок від школи

Фото з нардепом
Фото з нардепом

Спільне фото нАрдепа з колективом
Спільне фото нАрдепа з колективом

 

Сільський голова Мар'янівки Микола Климчук та голова Цегівської сільської ради Валентин Фищук розповіли депутатові про інші об'єкти, які потребують негайно ремонту. Це – спортзал у селі Борочиче і будинок культури у Мар'янівці, у будівлі якого ще розташовані сільська рада і бібліотека. Колись ця споруда була у власності цукрового заводу, який займався його облаштуванням та ремонтом. Зараз будинок культури на балансі сільської ради, у якої немає коштів на ремонт.

Мова також йшла про відновлення очисних споруд і каналізації у Мар'янівці. Варість робіт складе в межах 8 мільйонів гривень. Половину суми може пееркрити бюджет селищної і районної ради, а решту коштів Сергій Мартиняк спробує «вибити» у Мінекології. 

1
Спілкування з депутатом
Спілкування з депутатом

Біля Будинку культури
Біля Будинку культури

Спілкування з нардепом
Спілкування з нардепом

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024