Благодійна коляда «Повертайся додому живим!» зібрала понад 10 тисяч гривень

10 Січня 2018, 12:25
5016 Джерело: фото Андрія Сидора

У РНД «Просвіта» 9 січня відбулася благодійна коляда «Повертайся додому живим!».

Організували дійство декан Горохівського деканату УПЦ КП, настоятель Свято-Вознесенського храму отець Андрій Сидор спільно з керівниками релігійних громад УПЦ КП та відділом культури Горохівської РДА. Привітали усіх присутніх зі святом начальник відділу культури Горохівської РДА Діна Колесник та горохівський міський голова Віктор Годик. Було зачитано вітання від голови Горохівської районної ради Тараса Щерблюка.

1
Привітали присутніх Діна Колесник, Віктор Годик та отець Андрій Сидор
Привітали присутніх Діна Колесник, Віктор Годик та отець Андрій Сидор

«Бог – не в силі, Бог у правді, а правда у серці України, вона у мріях і ділах українців, які вірять у свою незалежну державу – цими словами розпочав благодійну коляду «Повертайся додому живим!» декан Горохівського деканату УПЦ КП, настоятель Свято-Вознесенського храму Горохова митрофорний протоієрей Андрій Сидор. - Різдво це не тільки багато і щедро накритий стіл у дома, а перш за все те, що виконуємо волю того, хто народився у Вифлиємі».

3

Промінням милозвучності, самобутності, неповторності до дітей і дорослих линули відомі та вперше чувані українські колядки у виконанні народного аматорського колективу профспілок України «Освітянка», гурту-студії «Кобзарик», районної чоловічої капели, народного аматорського камерного хору «Дзвони», колядників Горохівського психоневрологічного інтернату,  викладачів Горохівської музичної школи та церковних хорів храмів УПЦ КП району. 

2
Вихованці недільної школи храму села Старостава
Вихованці недільної школи храму села Старостава

Народний аматорський камерний хор «Двони»
Народний аматорський камерний хор «Двони»

Районна чоловіча капела
Районна чоловіча капела

Зібрані кошти під час колядок (а зібрали аж 10 524 гривні)  було передано воїнам АТО Горохівщини та на лікування хворої дитини Ольги Зелінської з Горохова.  

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром