У горохівському храмі відбувся благодійний різдвяний вечір

15 Січня 2018, 13:40
4988 Джерело: фото Олександра Процана

У храмі Різдва Христового міста Горохова було проведено благодійне різдвяне дійство. 

Захід, що відбувся 14 січня, розпочався з привітального слова настоятеля храму священика Андрія Гаврилюка, інформує Горохівське благочиння.

Учні недільної школи, що діє при храмі, показали театралізовану різдвяну виставу. Найменші її учасники після показової сценки ангелят, звернулися з віншуваннями до гостей свята. Під час різдвяного дійства, діти розказували повчальні історії, притчі, у віршованій формі вітали священиків та парафіян храму різдвяними віршами, радувати чудовим співом колядок.

Оскільки учні недільної школи вивчають на уроках при храмі іноземну мову, тому і англійською колядували і розповідали про свято Різдва Христового. Кожен учасник різдвяного дійства отримав солодкий подарунок.

Після виступу дітей вечір продовжився вже зі співом Різдвяних пісень за участі місцевого основного та молодіжного хорів та хору духовенства Горохівського та Мар'янівського благочиння, які почергово виконували колядки.

До святкового вечора долучилися і дві юні талановиті сестрички – Христина та Юлія, – доньки протоієрея Юрія Зарафутдінова, настоятеля Свято-Іллінського храму села Борочиче, які також подарували присутнім декілька гарних колядок.

Це різдвяне благодійне дійство, ініційоване священиком Андрієм Гаврилюком,  було покликане зібрати кошти для дітей-сиріт парафії, обездолених та тяжко-хворих дітей Горохова. Завдяки присутнім у храмі парафіянам храму Різдва Христового під час різдвяного вечора було зібрано майже 7000 гривень.

2

3

4

3

2

3

2

1

2

1

2

2

1

1

1


1


1

1


1




1









1



1

1



1





 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024