Скірче, Жуківець, Шклинь: які проблеми вирішить районна рада

19 Січня 2018, 10:41
9659
Відбулися виїзні прийоми громадян голови районної ради Тараса Щерблюка у Скірченській і Шклинській сільських радах. 
 
Зустрічі лідера територіальних громад Горохівщини з їхніми представниками засвідчили потребу спілкування з владою на місцях насамперед у віддалених населених пунктах району.
 
Про проблеми керівнику розповіли Скірченська сільська голова Світлана Федонюк і його жителі. Потреби закладу освіти аргументовано озвучила директор школи Ольга Франчук. 
Оглянувши приміщення, в якому навчаються 70 дітей, Тарас Щерблюк відзначив порядок і затишок у ньому, про що дбає увесь дорослий колектив. Однак дах школи потребує капітального ремонту, а туалети знаходяться неблизько на вулиці.
 
Позитивом Тарас Щерблюк назвав діючий ФАП у Скірчому із відповідними умовами і медикаментами. У ньому якраз були пацієнти, тож було приємно чути їх схвальні відгуки про роботу завідувача ФАПу Оксани Коровайчук.  
 
Віднедавна село має гарний клуб,  в якому гарно облаштовано  сільську бібліотеку. За них люди адресували вдячність керівнику СГПП «Дружба» , котра  надала будинок громаді в безоплатне користування. Люди розповідали, що завдяки цій жінці-господині жителі вони мають постійну роботу на тваринницьких фермах, не мають проблем із непрогорнутими від снігу дорогами. Її благодійність відчутна, коли потрібна допомога закладам соціальної сфери і людям у біді. 
 
Голова районної ради зустрівся з Валентиною Здрилюк в офісі СГПП «Дружба».  Було обговорено ряд питань, вирішення яких послугує громаді.
 
У найближчий час у скірченській бібліотеці буде комп’ютер, про що подбає Тарас Щерблюк. Послуги Інтернет мережі оплачуватимуться з бюджету скірченської сільської ради.
Шклинь. Його жителі нагальну проблему громади вбачають у ремонті сільської дороги і відкритті другої групи у дитячому садочку «Чебурашка». Як і коли побажання селян будуть реалізовані, актив цього села  обговорив із головою районної ради. 

Спілкування у Скірче
Спілкування у Скірче

Санвузол потребує ремонту
Санвузол потребує ремонту

ФАП у Скірче
ФАП у Скірче

Зустріч у Шклині разом з сільським головою
Зустріч у Шклині разом з сільським головою

У садочку
У садочку

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024