Працівники бюро правової допомоги відповідали на запитання

19 Січня 2018, 13:09
1360

У працівників Горохівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відбулася робоча зустріч  з заступником начальника відділу «Горохівське бюро правової допомоги».

Під час робочої зустрічі працівник бюро розповіла про категорії громадян, які можуть звернутися за отриманням безоплатної вторинної правової допомоги, розповіла про проект «Я маю право!», відповіла на запитання спеціалістів центру щодо порядку прийняття спадщини та поділу частин будинку, які документи необхідні для подачі позову та представництва інтересів громадян у суді.

Також розповсюдила серед присутніх рекламно-інформаційні буклети   «Захищай свої права! Відбирають бізнес?Відбирають майно?», «Виселення з квартири без надання іншого жилого приміщення», «Безоплатна передача земельної ділянки громадянам із земель державної і комунальної власності», «Прийняття спадщини», «Позбавлення батьківських прав», «Умови призначення і виплата допомоги при народженні дитини», «Стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати», «Твої права – твій захист», «Порядок розірвання шлюбу», «Встановлення факту родинних відносин».

Присутні  такожобговорили  подальше сприяння у вирішенні житлового питання дитини сироти, яке полягатиме у зверненні в інтересах дитини до суду. Отримана інформація необхідна для подальшої продуктивної роботи фахівців РЦСССДМ з різними категоріями населення.

Коментарі
19 Січня 2018, 15:56
Діти собі граються. Навіщо тримати штат працівників, коли віддачі нуль?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024