Горохів: нагородили команди «Агропродукт»

21 Січня 2018, 11:01
4644

Цими днями вітання від голови Федерації футболу Волині Віталія Кварцяного приймала команда «Агрородукт» (Горохів) і команда дублерів «Агропродукт» (Горохів).

Передати їх з нагоди зайнятого 1 місця серед команд 2 групи чемпіонату Волині по футболу сезону 2017 року та зайнятого 3 місця серед команд дублерів вищої ліги чемпіонату Волині по футболу сезону 2017 року  головний футболіст області ввірив нашому земляку та своєму заступнику  Василю Кохановському. 
Гостя з приємною місією у залі засідань Горохівської районної ради зустрічали голова Федерації футболу Горохівщини Галина Прик, заступник віце-президента ФК «Агропродукт»  (Горохів), Холонівський сільський голова Олександр Мартинов. В урочистості взяв участь голова районної ради Тарас  Щерблюк.
Про розвиток спорту на Горохівщині і футболу зокрема, про плани, хід реконструкцій стадіону «Колос» у Горохові і спортивних майданчиків у міському парку розповів Тарас Щерблюк.

Василь Кохановський відзначив, що футбол у Горохівському районі з нинішніми швидкими темпами розвитку цього виду спорту має гарні перспективи. Великим позитивом при цьому назвав підтримку спортивної когорти районною владою, депутатами районної і міської рад, органами місцевого самоврядування, меценатами.

Мабуть, район єдиний в області, де з районного бюджету на заходи ФФГ депутати районної ради спрямували 100 тисяч гривень, а команді ФК «Агропродукт» (Горохів) ще немає й двох років, а вона вже є одним із найсильніших гравців на Волині! 

Серйозним суперником зарекомендовує себе команда «Юніор», яка заручмлася підтримкою Горохівського міського голови Віктора Годика


На зустрічі від Василя Кохановського прозвучало, що феноменом є факт, що у трьох лігах грають 34 команди, а Федерація футболу Горохівщини вже здобула звання кращої на Волині і в Україні.

Під оплески присутніх Почесні грамоти Федерації футболу Волині Василь Кохановський вручив голові районної ради Тарасу Щерблюку, голові Федерації футболу Горохівщини Галині Прик, віце-президенту ФК «Агропродукт» (Горохів) Василю Щерблюку, тренерам названих вище команд Віталію Герасимчуку, Петру Назарчуку.

Спільне фото
Спільне фото

Олександр Мартинов,Василь Кохановський та Тарас Щерблюк
Олександр Мартинов,Василь Кохановський та Тарас Щерблюк

Нагородження
Нагородження

Галина Прик та Василь Кохановський
Галина Прик та Василь Кохановський

Нагородження тренера
Нагородження тренера

Привітання
Привітання

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024