Горохівський колектив виступив на фестивалі колядок в Острозі

28 Січня 2018, 10:15
2675

Гурт «Щедрик» Будинку юнацької та дитячої творчості міста Горохів узяв участь у всеукраїнському  фестивалі різдвяних піснеспівів.

Захід відбувся у суботу, 27 січня, у ставропігійному Студентсько-викладацькому храмі преподобного Федора Острозького НаУОА (м. Острог Рівненської області).

Вихованці Людмили Гетьманчук на високому рівні представили Горохів на всеукраїнському заході та були нагороджені дипломом учасника фестивалю й пам’ятним подарунком.

Довідка:

Всеукраїнський фестиваль різдвяних піснеспівів щороку відбувається в Студентсько-викладацькому храмі преподобного Федора Острозького Національного університету «Острозька академія». Його мета – збереження і розвиток різдвяних традицій краю та України, підвищення духовно-культурного рівня населення, посилення ролі народної творчості, літератури, мистецтва у формуванні світогляду та естетичних смаків молодого покоління та суспільства загалом; обміну досвідом роботи із залучення молодого і старшого покоління до збереження народних традицій та обрядів.





 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024