Пропозиції працевлаштуваня для тих, хто шукає роботу

01 Лютого 2018, 10:00
2198

Горохівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості інформує про наявні вакансії: 

ТОВ «ШИНАКА-УКРАЇНА» пропонує роботу

Підприємство потребує водіїв автотранспортних засобів, електрика, рамників. А в близькій перспективі має намір затруднити будівельників різних спеціальностей, так як основний напрям діяльності фірми-будівництво.

Сьогодні, 31 січня в Горохівській районній філії Волинського ОЦЗ відбувся ярмарок вакансій за участю кризис-менеджера з підбору кадрів ТОВ «ШИНАКА-Україна» Романа Сцьольного. Зараз в «Шинака-Україна» працює майже 100 осіб. Заробітна плата перший місяць (в період адаптації) – 5 тисяч гривень, далі – залежить від здібностей працівника і сягає на різних посадах 8-10 тисяч гривень.

Місце проведення робіт – будівельні об’єкти в Ківерцівському районі. Доїзд до місця праці та проживання - за рахунок роботодавця. Робочий день з 8 до 17 години з одногодинною перервою на обід.
За словами Романа Сцьольного «Шинака прийшла на ринок України надовго, розпочато будівництво власної бази, гуртожитку для працівників. Підприємство зацікавлене в постійних та надійних фахівцях. Кадрова політика дуже гнучка і йде назустріч працівникам, але разом з тим побудова успішного бізнесу неможлива без дисципліни».
Пропозиції роботи від Шинака активно обговорювали присутні на заході 18 пошукачів роботи, зацікавили вакансії водіїв та електрика. Роман Сцьольний обмінявся контактами з шістьма водіями для подальших узгоджень по працевлаштуванню.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024