Гортаючи горохівський календар: 5 лютого - день народження Мар'яни Давидчук

05 Лютого 2018, 09:00
4056 Джерело: Фото з Facebook сторінки Мар'яни Давидчук

Сьогодні на календарі 5 лютого, і нехай на вулиці мороз, ми бажаємо, щоб в цей день ваші серця зігріла любов ваших близьких і коханих.
 В давнину цей день присвячували справам: чоловіки поралися біля худоби, щось лагодили, готуючись до вже близької весни, а жінки – готували їжу, займалися рукоділлям, доглядали дітей. 

Іменинники сьогодні Геннадій, Євдокія і Катерина.

День народження сьогодні святкує Мар'яна Давидчук — кохана дружина, любляча мамуся двох прекрасних діток та турботлива внучка, дочка і сестра. А ще вона знаменита серед горохівських красунь, адже її студія краси робить горохівчанок ще гарнішими та привабливішими.

Район.Горохів вітає іменинників! Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків!

Якщо ви хочете привітати близьких чи рідних з днем народження, надсилайте привітання та фото іменинників на електронну пошту [email protected]. Ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39