Як горохівчани відзначатимуть День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

07 Лютого 2018, 13:17
2734 Джерело: Фото з сайту Горохівської РДА

У Горохівській рда обговорили стан підготовки до відзначення в районі річниці виведення військ з Афганістану.

Відповідно до Указу Президента України від 11.02.2004 року №180/2004 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Ця дата не випадковою, адже приурочений річниці виведення військ з Афганістану.

З метою належної підготовки до відзначення в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 5 лютого 2018 року у в.о.голови, керівника апарату райдержадміністрації Людмили Косюк відбулася робоча зустріч з головою районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Ігорем Шешком.

Відтак було визначено, що 15 лютого 2018 року в селі Лобачівка, біля обеліска відбудеться захід, приурочений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-й річниці виведення військ з Афганістану, який включатиме в себе мітинг-реквієм, покладання квітів до стели воїнів-інтернаціоналістів та панахида за загиблими.

В рамках спланованих заходів члени спілки відвідають сім’ї загиблих воїнів в Афганістані та покладуть квіти до їх могил.

Окрім того, в населених пунктах району пройдуть відповідні урочисті заходи, в закладах освіти заплановано проведення тематичних уроків, інформаційних годин, інших заходів, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, в закладах культури - культурно - мистецькі та інформаційно - просвітницькі заходи, в центральній районній бібліотеці та бібліотеках - філіях - книжкові виставки, тематичні полиці відповідного контенту.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024