Горохівський календар: 7 лютого день народження Романа Притолюка та Юлії Климчук

07 Лютого 2018, 08:40
4709

Сьогодні на календарі 7 лютого, зима ще показує свій характер, але нехай це не заважає вам поніжитися в обіймах ваших найдорожчих.

Цього дня згадують святого Григорія Богослова. В народному календарі цей день був особливий: за ним передбачали погоду на наступний рік. Вважалося, якою буде погода на Григорія, такою буде й перша половина наступної зими. Якщо цього дня падатиме сніг, то зима буде пізньою й не дуже холодною. А ось співу синичок не надто раділи – це віщувало добрячі морози.

Іменинники сьогодні Григорій, Володимир, Віталій.

День народження 7 лютого святкують:

Роман Притолюк народився 1947 року в селі Ржищів Горохівського району на Волині. Він 29 років тому очолив колгосп у Мирному Горохівського району. Нині Роман Васильович – директор приватно-орендного сільськогосподарського підприємства «Русь» у тому ж селі. Роман Притолюк – заслужений працівник сільського господарства України, депутат Волинської обласної ради чотирьох скликань.

Роман Притолюк
Роман Притолюк

А також іменинницею сьогодні є горохівчанка Юлія Климчук — кохана дружина, любляча матуся та найкраща подруга. Її вітає подруга Люба Маковська.

Юлія Климчук
Юлія Климчук

Район.Горохів вітає іменинників! Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих випадків.

Якщо ви хочете привітати близьких чи рідних з днем народження, надсилайте привітання та фото іменинників на електронну пошту [email protected] або у приватні повідомлення.Ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром