Горохівське підприємство запрошує на роботу слюсарів-ремонтники, чистильників димоходів, лежаків та топок та підсобних робітників

12 Лютого 2018, 13:44
3489

 Фахівцями Горохівської районної філії Волинського ОЦЗ, 7 лютого, проведено професіографічну екскурсію на комунальне підприємство ТЗОВ «Еталон». 
Участь в заході взяли дев’ятеро чоловіків. Побачили матеріально-технічну базу, автотранспортний парк підприємства, ознайомились з пропонованими підприємством вакансіями.
Людмила Киселюк, головний бухгалтер «Еталону», розповіла про види робіт і послуг, які здійснює підприємство, оплатою праці, умовами роботи, пропонованим соціальним пакетом.

2
Головний бухгалтер Людмила Кисилюк розповідає присутнім про підприємство
Головний бухгалтер Людмила Кисилюк розповідає присутнім про підприємство

Останнім часом підприємство змінили підхід до оплати праці, застосовуються професійні розряди, премії.
 

«Робота комунального підприємства незамітна тоді, коли вона вчасно робиться: обслуговуються міські мережі водо та теплопостачання, каналізації, свою роботу роблять двірники, слюсарі та інші фахівці, а уявіть ситуацію, коли комунальники не вийшли на роботу: що людям робити хоча б зі сміттям?» - резюмує Людмила Іванівна. 

Зараз на підприємстві потрібні слюсарі-ремонтники, чистильник димоходів, лежаків та топок, підсобний робітник , а за деякий час – електрозварники та підсобні робітники. 

Один учасник екскурсії направлений на роботу в «Еталон» підсобним робітником.
Троє осіб зголосились на участь у громадських роботах по розширенню та огородженню міського кладовища, які розпочнуться в кінці лютого.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024