На ремонт доріг на Горохівщині використали понад мільйон гривень

19 Лютого 2018, 13:00
2356 Джерело: фото ілюстративне

Виконуюча обов'язки голови, керівник апарату Горохівської райдержадміністрації Людмила Косюк 16 лютого провела робочу зустріч з начальником управління регіонального розвитку району Миколою Панасюком та завідувачем сектору розвитку інфраструктури, будівництва та туризму управління регіонального розвитку райдержадміністрації Василем Басюком.

У ході зустрічі чиновники обговорили стан виконаних ремонтних робіт на дорогах місцевого значення. Як повідомив Василь Басюк, за пропозиціями місцевих рад було сформовано перелік об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг місцевого значення і комунальної власності, які пропонували здійснити у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету на умовах співфінансування з місцевих бюджетів. На Горохівщині цей перелік складався з 12 об’єктів на загальну суму 5 мільйонів гривень.

Проводили постійний моніторинг виконання ремонтних робіт на об’єктах, які включені в перелік. У 2017 році провели капітальний ремонт ділянки дороги С030208 Берестечко-Піски (напрямок Бродів) у селі Піски на вулиці Бродській. На ремонт даної дороги використали кошти з сільського та обласного бюджетів та служби автомобільних доріг у Волинській області на загальну суму понад мільйон гривень. 

Також здійснили поточний дрібний ремонт ділянки дороги О030208 (Т-18-02) Сенкевичівка-Жабче (напрямок Боремля) у селі Колодеже на вулиці Центральній на суму 400 тисяч гривень та експлуатаційне утримання ділянки дороги О030210 (Т-03-02) Мар'янівка-Борочиче-Бужани у селі Борочиче на вулиці Шевченка на суму 90 тисяч гривень.

Підготували інформацію про стан готовності дорожніх служб району до роботи в зимовий період та потреби у паливо-мастильних матеріалах для розчистки доріг від снігу під час снігових заметів.

У 2017 році  також провели інвентаризацію доріг загального користування місцевого значення для передачі їх на баланс обласної державної адміністрації.

Управління регіонального розвитку брало активну участь у забезпеченні місцевих бюджетів в реалізації інфраструктурного проекту з поточного ремонту автомобільної дороги державного значення Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, а саме в облаштуванні автопавільйонів та придорожньої інфраструктури. За кошти районного бюджету та бюджетів місцевих рад виготовили та встановили 23 металеві автопавільйони, а також капітально відремонували 9 існуючих бетонних автопавільйонів на даній дорозі та встановили вивіски з назвою несених пунктів на автопавільйонах.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024