Ощів: у місцеву школу подарували два персональні комп'ютери

23 Лютого 2018, 12:15
Учні школи дуже раді цінному подарункові 4707 Джерело: фото Романа Новосада
Учні школи дуже раді цінному подарункові

Ощівська ЗОШ І-ІІ ступеня гордиться своїми випускниками, які рознесли добру славу про неї не лише на терени нашого краю та країни, а й за кордон. Ще більш відрадним є те, що колишні учні не забувають про рідну школу і чим можуть допомагають їй. Зокрема, нещодавно, завдяки  старанню випускника 2001 року Сергія Войтовича, навчальний заклад отримав у подарунок два сучасні персональні комп’ютери.

Добру справу вдячний випускник реалізував через студію веб-розробки «Ветело», у якій він працює. Керівник луцького відділу цієї міжнародної компанії, що спеціалізується на розробці сучасних та функціональних сайтів у мережі Інтернет, Юрій Фірс радо сприйняв пропозицію передати застарілу (для високоточної роботи) техніку до сільської школи. А Сергій Войтович ще й купив у комплект до системних блоків та моніторів нові мишки!

За словами директора школи Наталії Притолюк, цінний подарунок сприятиме розвитку інтерактивного навчання у школі. Тепер, щоб полегшити підготовку до уроків вчителям-предметникам, планують встановити персональні комп’ютери у навчальних кабінетах. Дирекція, педагогічний колектив та учні Ощівської школи щиро вдячні Сергію Войтовичу за те, що добрими справами підтримує рідний навчальний заклад.

Ось такі два комп’ютери стоятимуть у навчальних кабінетах школи
Ось такі два комп’ютери стоятимуть у навчальних кабінетах школи

 

Роман НОВОСАД

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024