У горохівській школі-гімназії відбувся лекторій братів Станіслава та Любомира Кравчуків

25 Лютого 2018, 13:21
5745 Джерело: фото Олега Дідика

У НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія» міста Горохова відбувся лекторій братів Станіслава та Любомира Кравчуків – синів депутата Горохівської районної ради Леоніда Кравчука

Станіслав Кравчук зараз навчається на п'ятому курсі Національного медичного університету імені О.О.Богомольця, також він є головою Української медичної студентської асоціації, стажувався у країнах Європи. Його брат Любомир – студент 1 курсу юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Лекторій називався: «Свій хліб. Їжа для роздумів напередодні дороги в студентське життя». Станіслав Кравчук поділився своїми враженнями від заходу на сторінці у Facebook:

«Цього понеділка разом з молодшим братом Любомиром Кравчуком організовували невеличкий лекторій в рідній школі. За 22 роки лоб розбитий життєвими граблями на синю сливку. Це і сподвигнуло на підготовку такої оказії – розповісти про часті помилки молодих людей і поділитися досвідом, змотивувати юних горохівчан на великі справи. Бо, навчаючись на 5 курсі, добрий шмат студентів зовсім не розуміють, чому вони взагалі студенти і куди їх несе. Стільки людей женуться не за пристрастю, а за грошима – в результаті не отримують ні першого, ні другого. Любомир Кравчук віщав про те як, отримуючи 8-ки та 9-ки в школі, скласти ЗНО на 199 балів. Загалом, було весело та цікаво. Думаю, що всім. Горіть, щоб світити!»

1

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024