Горохівщина: волинянин заплатить 36 тисяч штрафу за сурогат

03 Березня 2018, 15:15
3345

У одній з торгових торгових точок на Горохівщині вилучили підакцизну продукцію на суму понад 36 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Низку серйозних порушень зафіксували під час перевірки 2 березня.

Зокрема, фахівці виявили факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, реалізацію горілчаної продукції і цигарок без марок акцизного податку та з марками з ознаками підробки.

Окрім того, в місці проведення перевірки зберігалася велика партія підакцизної продукції без марок акцизного податку. Окремі товари містили марки акцизного податку з ознаками підробки.

Споживачам пропонували горілчану продукцію за цінами нижчими від визначених, а операції з продажу товару не проводилися через касовий апарат, відповідно покупцям не видавали чеки.

«Фіскали також встановили факт відсутності обліку товарів за місцем зберігання», - зазначають у дописі.

Як наслідок, з обігу вилучили 1192 пачки тютюнових виробів на суму 22 678 гривень та 296 пляшок алкогольних напоїв. Також вилучили 4 упаковки алкогольних напоїв, розлитих в тару типу «bag in box», що суворо забороняється чинним законодавством.

Весь алкоголь, який вилучили, оцінюють в суму 13 685 гривень.

Працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області склали відповідний акт. Недобросовісного платника податків притягнуть до відповідальності.

Очікувана штрафна санкція за результатами перевірки становить майже 200 тисяч гривень. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024