Скірче: у школі відбувся вечір-зустріч випускників

05 Березня 2018, 10:00
8354 Джерело: фото Світлани Васюриної

У загальноосвітній школі села Скірче шанують і примножують традиції, якими жило не одне покоління селян. Добрим прикладом для наслідування є щорічна організація та проведення у навчальному закладі вечорів зустрічі з випускниками, які не забули про колиску юності і повертаються до неї, як до життєдайного джерела людської мудрості.

«Зустріч поколінь» - цьогоріч саме так красиво і поетично назвала вечір його організатор, учитель біології та хімії, класний керівник 9 класу Людмила Новосад. У проведенні заходу їй допомагали вчитель музики Галина Данилюк та вчитель історії та правознавства Яна Панасевич. Святкову атмосферу присутнім на заході випускниками школи 1968, 1978, 1988, 1998, 2003, 2008, 2013 та 2017 років майстерно створили учні 9 класу Катерина Андріюк, Оксана Зуб, Юлія Куліш, Тетяна Мудрик, Валентин Случик, Мар’яна Смущук та Богдан Хамулка, учні 8 класу Дмитро Лизун, Владислав Семенюк та Олег Матвійчук.

Милозвучно лилися мелодії дитинства, щоразу нагадуючи випускникам про такі далекі і водночас близькі шкільні роки. З почуттям гордості за рідну школу, поваги до її столітньої історії учні подарували присутнім чарівні заспіви: «Класний керівник», «Дякую тобі, рідна школо!», «Перше кохання». Пісня «Зустріч випускників»  стала своєрідним талісманом вечора. А учень 8 класу Дмитро Нечипорук ще й порадував усіх майстерним виконанням гуморески!

У теплій атмосфері родинного свята вчителі та учні зустрічали колишніх випускників, а нині – знавців своєї справи, справжніх професіоналів, кращих представників робітничих професій. Директор школи Ольга Франчук щиро пораділа тому, що колишні вихованці школи найперше стали справжніми людьми, яких тепер педагоги не соромлячись ставлять у приклад іншим.

…Щороку прилітають, мов лелеки із далеких країв, до рідної Скірченської школи її вдячні вихованці, припадають до цілющого і рідного джерела знань, по-новому переживають усі приємні моменти незабутнього шкільного життя. І поки проводяться такі зразкові вечори-зустрічі, можна із впевненістю сказати, що у серцях вдячних учнів школа завжди буде святим і незнищенним храмом Науки і людської Мудрості.

Роман НОВОСАД



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024