У Горохові оновлять спортивний майданчик

08 Березня 2018, 11:00
3396

Волинська обласна рада спрямувала кошти з обласного бюджету відділу освіти, молоді та спорту Горохівської райдержадміністрації на ремонт спортивного майданчика зі штучним покриттям на вулиці Козацькій у місті Горохові в сумі 300 000 гривень та на реконструкцію спортивного майданчика на вулиці Парковій в сумі 150 000 гривень.

У свою чергу, депутати Горохівської районної ради на сесії, яка відбулася 2 березня цього року, виділили кошти з районного бюджету відділу освіти, молоді та спорту Горохівської райдержадміністрації на виготовлення проектно-кошторисної документації та експертизи по реконструкції спортивного майданчика в Горохові на вулиці Парковій в сумі 30 000 гривень, а також Цегівській сільській раді для придбання спортивного ігрового майданчика, килимового покриття в спортивно-музичний зал ДНЗ «Калинка» села Сільця в сумі 35 000 гривень.

«Спортивним майданчикам в Горохові бути і депутати районної ради прикладатимуть максимум зусиль на розвиток спорту в районі, адже розвиток фізичної культури та спорту – запорука здорової нації. Діти не повинні «сидіти» в мобільних телефонах, планшетах, вони мають розвиватися фізично, займаючись спортом, та для цього їм необхідно створити відповідну базу. До Дня Незалежності України ремонтні роботи по цих двох об’єктах плануємо закінчити», – розповів голова Горохівської районної ради Тарас Щерблюк.



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024