Горохів: у РДА провели оперативну нараду

14 Березня 2018, 12:55
Нарада 1728
Нарада

В. о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Людмила Косюк провела оперативну нараду з начальниками управлінь та відділів РДА.

Зустріч відбулася 12 березня, -  повідомили на сайті Горохівської РДА.

«Головна ціль – загальна характеристика показників соціально – економічного розвитку району, окреслення спектру існуючих проблем та пошук важелів їх вирішення. Детально та з урахуваннями позитивної практики 2017 року, посадовці обговорили перспективи реалізації в поточному році на теренах району інвестиційних проектів та програм», - зазначають у дописі.

Про стан освоєння коштів на соціально-економічний розвиток району проінформував Віктор Яремчук, начальник відділу економіки, інвестицій та розвитку інфраструктури управління регіонального розвитку райдержадміністрації.

В ході наради керівники управлінь, відділів РДА, установ та організацій району звітували про проведену на минулому тижні роботу та намітили плани роботи на поточний робочий тиждень.

Людмила Косюк окреслила ті завдання, над реалізацією яких працює влада області й котрі потребують особливої уваги від влади на місцях.

Намітивши шляхи вирішення порушених питань, посадовці отримали ряд завдань та доручень.

«Загалом вирішили та обговорили чимало питань бюджетного, податкового, соціально-економічного, освітнього та культурного спрямування», - зазначають у прес-службі.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром