Горохів: у РДА обговорили проблеми насильства у родині

15 Березня 2018, 10:42
2808

У Горохові відбулася зустріч керівника апарату райдержадміністрації Людмили Косюк з начальником служби у справах дітей райдержадміністрації Інною Шереметою.

Зустріч відбулася у середу, 14 березня, - повідомляє сайт Горохівської РДА.

«Агресія, садизм загрожують заволодіти нашою свідомістю, душею, а тому необхідно вберегти себе від цього зла, оскільки насильство – це реальна загроза як для нашого життя та здоров’я, так для життя і здоров’я наших дітей», - наголосила Людмила Косюк.

Шеремета охарактеризувала основні ознаки насильства та проінформувала про роботу служби у справах дітей у разі отримання повідомлення про можливе вчинення насильства одного члена сім’ї стосовно іншого.

За результатами обговорення дали ряд доручень та наголосили, що необхідно частіше проводити з батьками бесіди щодо створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині.

Службою у справах дітей райдержадміністрації спільно із суб’єктами соціальної роботи у разі отримання повідомлень щодо можливого вчинення насильства в родині терміново здійснюються виїзди у родини з метою з’ясування причин та обставин вчинення насильства у сім’ї, з’ясовуються факти насильства, його підтвердження чи спростування.

З батьками проводяться профілактичні бесіди щодо створення позитивного мікроклімату у сім’ї та ведення здорового способу життя.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024