Терешківці: дерево задавило чоловіка

25 Березня 2018, 14:15
3762 Джерело: фото ілюстративне

У Горохівському районі трухляве дерево впало на чоловіка. Селянин загинув на місці.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко

«23 березня у Горохівському лісництві трапилась біда. У лісі загинув мешканець села Мирне. Трухлява осика впала на людину, від удару, який прийшовся на голову, чоловік помер», - розповів посадовець. 

Виданню «Район.Горохів» із власних джерел стало відомо, що прикра пригода трапилася у лісовому масиві поблизу села Терешківці.

«Чоловіки самі пішли до лісу назбирати дров’яної деревини… Не зрізати, не рубати. Назбирати у лісі. Старе дерево стало причиною смерті людини. Непоправима втрата для родини і близьких. Такі випадки, як на Горохівщині, просто рвуть на частини кожного, хто знає не тільки «прєлєсті», а й іншу зворотну сторону того, що таїть у собі ліс. Ми так багато зараз говоримо про те, що санітарні рубки – це тільки спекуляції, що не треба чіпати старих дерев у заповідниках, що природа із усім справиться сама… Ми багато робили, робимо і будемо робити для відновлення лісів. Що робити із людськими життями?» - резюмував Олександр Кватирко.

 
 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024