У Звинячому урочисто відкрили новий спортзал

17 Квітня 2018, 11:23
Ремонт у стислі терміни виконала бригада приватного підприємця Євгена Мужика 7170
Ремонт у стислі терміни виконала бригада приватного підприємця Євгена Мужика

Ремонт обійшовся у 290 тисяч гривень.

Відкриття спортисного залу у Звиняченській ЗОШ І-ІІІ ступеня відбулося у п'ятницю, 13 квітня.

«На виготовлення проектно-кошторисної документації Звиняченська сільська рада виділила із сільського бюджету 165 тисяч гривень. На  клопотання голови сільської ради народний депутат України Сергій Мартиняк потурбувався про те, щоб з державного бюджету на ремонт цього спортзалу було виділено 290 тисяч гривень», - наголосила у своєму виступі Звиняченський сільський голова Тетяна Панасюк.

2
Тетяна Панасюк
Тетяна Панасюк

Теплими словами привітали усіх присутніх помічник-консультант народного депутат України Олександр Пиза, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Білик, приватний підприємець Євген Мужик.        

Ремонт у стислі терміни виконала бригада приватного підприємця Євгена Мужика.

1
Олександр Пиза
Олександр Пиза

У своєму виступі щиро дякувала за турботу, сприяння, виділення коштів на ремонт спортзалу директор цієї школи Людмила Біланчук особисто народному депутату України Сергію Мартиняку, начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктору Білику, голові районної ради Тарасу Щерблюку, Звиняченському сільському голові Тетяні Панасюк, приватному підприємцю Євгену Мужику  та його бригаді.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Білик передав вітання від голови районної ради Тараса Щерблюка та наголосив на тому, що ремонт спортивного залу – це тільки початок роботи, районна влада і надалі турбуватиметься про навчальні заклади району і вже на останній сесії депутати виділили з районного бюджету 150 тисяч гривень на заміну вікон на енергозберігаючі та 80 тисяч гривень на оновлення комп’ютерного класу в цій школі.

Після виступів усіх запрошених настоятель Свято-Миколаївського храму Сергій Бачинський та церковний хор села Звиняче здійснили освячення оновленого спортивного залу.     

1
Для школи подарували ікону Ангела Охоронця
Для школи подарували ікону Ангела Охоронця

3
Учні Звиняченської ЗОШ І-ІІІ ступеня
Учні Звиняченської ЗОШ І-ІІІ ступеня

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром