Мирків: вихованці дитячого садочка відзначили День вишиванки

22 Травня 2018, 11:06
3397

У закладі дошкільної освіти села Мирків відзначили День вишиванки, і весь садочок замайорів різнобарвними візерунками української вишивки.

Протягом дня дошкільнята ознайомилися з історією вишиванки, піснями про вишиту сорочку та різними техніками вишивання. На території закладу було проведено флешмоб під музичний супровід, а також діти декламували вірші про вишиванку.

Від наймолодших вихованців до майже школярів, всі були у вишиванках, хто в сорочечці, дівчатка в сукнях. Не залишилися осторонь і працівники садочка, які одягли свої найкращі вишиванки.

Замайоріло навкруги червоними маками, різнобарвими букетами, витонченими орнаментами. Це розмаїття кольорів змогли побачити жителі всього села, коли всі вийшли на передобідню прогулянку на майданчик. Найпрекрасніші вишиванки продемонстрували вихованці та працівники цього закладу під час дефіле .

У дефіле взяли участь вихователь Тамара Новосад та вихованці: Діма Грицюк, Максим Бачинський, Денис Остапчук, Владислава Кравчук, Діма Лещук, Віолета Дацків, Діма Косюк, Іван Грушковський, Софія Нестерук та Маргарита Грушковська. Батьки також долучилися до свята вишиванки, адже завітали до закладу у вишиванках .

З нагоди свята помічник вихователя Оксана Поліщук вишила надзвичайно красиві рушниики для кожного учасника дійства. Директор закладу освіти Лариса Андрійчук привітала всіх зі святом та розповіла вихованцям про Всесвітній день вишивки. Яскраве свято запам’яталося усім присутнім.


1

 

Олеся ДАЦКІВ

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024