У горохівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія» пролунав останній дзвінок

26 Травня 2018, 15:15
8296 Джерело: фото прес-служби Горохівської РДА

У школі-гімназії міста Горохова відбулися урочистості з нагоди дня Останнього дзвінка.

Про це повідомляє прес-служба Горохівської РДА.

На урочисту лінійку у НВК «школа-гімназія І-ІІІст.» міста Горохова перед навчальним закладом зібралося чимало гостей крім, власне, самих учителів, учнів та їхніх батьків. Святково вбрані діти, у вишиванках із блакитно-жовтими кульками у руках та щасливими посмішками на обличчях. 

З вітальними словами до випускників, учнів школи, вчителів звернулися директор навчального закладу Володимир Зінчук. Вітаючи школярів із завершенням навчального року, директор побажав їм доброго здоров'я і цікавих літніх канікул. Натомість випускникам – успішно скласти ЗНО з профільних предметів, потрібних для вступу у вузи,  і легкої вступної кампанії у обрані вищі навчальні заклади.
Також директор школи-гімназії висловлював слова вдячності вчителям за самовіддану працю, за турботу і знання, які вони віддають своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. 

Найголовнішими на святі, звичайно, були випускники: адже для них лунали пісні і вірші. Про їх досягнення говорили вчителі, їх проводжали у дорогу перша вчителька та класний керівник. Самі ж одинадцятикласники, не приховуючи емоцій, дякували батькам і наставникам за науку, мудрі настанови та постійну турботую.

А головне вітальне слово на урочистостях було за дітьми. Вокальні номери, літературно-музичні композиції - це все були подарунки від молодших школярів для своїх старших друзів-випускників.

Окрасою свята став шкільний вальс. Одинадцятикласники запрошували не лише однокласниць, а й батьків. А в небо злітали кольорові повітряні кульки як символ прощання з радісним дитинством.

Насамкінець прозвучав останній дзвінок для учнів школи. 

1


2





 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024