У Звинячому відсвяткували День народження села

28 Травня 2018, 13:30
Учасники концерту разом із головою сільської ради Тетяною Панасюк 6685
Учасники концерту разом із головою сільської ради Тетяною Панасюк

У Звинячому з нагоди Дня села 27 травня відбувся святковий концерт.

На урочистості завітало чимало місцевих жителів та гостей із сусідніх сіл.

Концерт складався із виступів місцевих амоторів сцени та окремих виконавців, які обрамлювалися віршованими рядками про рідне село, злагоду, добробут та найдорожчих людей.

Сільський голова Тетяна Панасюк та директор департаменту агропромислового розвитку управління регіонального розвитку Горохівської РДА, депутат Горохівської районної ради Оксана Камоцька особливо відзначили, що Звиняче - село, з якого чи не найбільше у районі солдатів захищали і захищають східні рубежі нашої держави від ворога. Усі учасники та гості концерту хвилиною скорботи вшанували пам'ять жителя Звинячого Андрія Ліщини, який загинув у червні 2016 року, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

1

Пам'ятні медалі «Ветеран війни — учасник бойових дій» та Подяки виконавчого комітету сільської ради лідерка громади вручила воїнам першої хвилі мобілізації — Віталію Гамлюку, Миколі Редчуку, Андрію Родзевичу, Вадиму Сторожуку та Віталію Супруну. Від підприємця Володимира Корнійчука захисники України отримали 10 кілограмів цукру.

3
Тетяна Панасюк і воїн АТО Віталій Супрун
Тетяна Панасюк і воїн АТО Віталій Супрун

Цікаві, оригінальні автентичні пісні подарував присутнім у залі місцевий самодіяльний аматорський хор у складі Любові Павлік, Ірини Максим'юк, Тетяни Швейгер, Жанни Редчук, Надії Родзевич, Жанни Каплюк, Людмили Сусь, Віри Косинської, Ольги Павлини, Миколи Редчука, Олександра Фініковського, Юрія Павліка та художнього керівника колективу Миколи Ващука.

Яскраві сольні виступи представили Зіна Павлік, Настя Сумера, Софія Сенега, Юлія Смалюк, Ірина Максим'юк, Ангеліна Новосад та Кароліна Крам. Учні місцевої школи Зіна Павлік, Настя Сумера, Настя Ліщина, Аня Пилипчук, Христина Бабій, Віка Питель, Кароліна Крам, Софія Лиходій, Оля Літвинчук, Софія Сенега і Віка Сачковська  представили танцювальний флешмоб, а Тетяна Швейгер і Ольга Павлина артистично зіграли авторську сценку з життя села.

1
Оксана Камоцька разом із внучкою - учасницею концерту Ангеліною Новосад
Оксана Камоцька разом із внучкою - учасницею концерту Ангеліною Новосад

Любов Павлік і Тетяна Швейгер
Любов Павлік і Тетяна Швейгер

Тетяна Панасюк щиро подякувала артистам і директору Будинку культури Юрію Павліку за те, що влаштували справжнє культурне свято у селі, високо оцінила виступ місцевого хорового ансамблю і висловила сподівання, що такі заходи ще не раз збиратимуть разом велику звиняченську родину.

1

1

2

 

 

 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024