Школярі з Горохівщини – переможці конкурсу малюнків на лісову тему

02 Червня 2018, 13:35
3887

Горохівських школярів нагородили призами за участь у конкурсах від Волинського ОУЛМГ.

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулося засідання журі обласних конкурсів малюнків на теми «Людина і ліс» та «Охорона праці у лісовій галузі очима дітей ». На обидва конкурси надійшло близько 150 робіт: 76 – на перший і 71 – на другий.

Дитячі роботи виконані олівцями та фарбами. Діти зобразили життя лісу і людей, – повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Після кількагодинної клопіткої роботи було визначено переможців. У конкурсі малюнків на тему «Людина і ліс» перемогла Ліля Котович – вихованка студії образотворчого мистецтва Любомльського Будинку школяра (керівник О. М. Богута). Її етюд «З любов’ю до лісу» підкорив серця усіх членів журі, які одноголосно присудили їй І місце. Ліля Котович цьогоріч закінчила 4 клас, любить ліс, пензликом і олівцем популяризує його і захищає.


Цьогоріч журі вирішило присудити два других місця. За свої чудові роботи їх отримали  Михайло Панасюк  (учень НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» с. Броди Ратнівського району, йому 8 років і він вже перейшов у третій клас. Малюнок «Звірі благають»), Ілля Доценко (шестирічний вихованець художньої студії «Чарівна палітра» Маневицького центру творчості дітей та юнацтва, керівник Оксана Мельник. Малюнок «Рідні простори»).

Чотири третіх місця посіли Соломія Ващук (8 років, перейшла у третій клас ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені Івана Франка м. Горохів. Малюнок «Я і ти збережемо ліс»), Ілля Мелюх (9 років, учень Турійської ЗОШ І-ІІІ ступенів, перейшов у 4 клас. Малюнок «Бережіть тваринний світ Волині»), Тарас Брега (9 років, учень Піщанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шацького району, перейшов у 4 клас), Ілля Кух ( 9 років, учень ОНЗ «Люб’язівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, перейшов у 4 клас, керівник В. В. Майструк).

Журі визначило також переможців і в конкурсі малюнків «Охорона праці у лісовій галузі очима дітей». Тут І місце присуджено сестрам Дарині та Христині Подолець за роботу «Ліс рубай, та про безпеку дбай» (обидві – учениці ЗОШ І-ІІІ ст. м. Берестечко Горохівського району). 

Організатори конкурсу дякують дітям та їх вчителям за участь у конкурсах, вітаємо усіх призерів. Найближчим часом на них чекають цінні подарунки від лісівників Волині. А журі продовжує роботу над творами, яких цьогоріч надійшло на конкурс особливо багато.




 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром