У Горохові відбувся 10-ий фестиваль людей з інвалідністю «Повір у себе»

11 Червня 2018, 16:00
3333

У Горохові вкотре пройшов фестиваль «Повір у себе».

У неділю, 10 червня, в міському сквері Горохова відбувся 10-ий ювілейний фестиваль «Повір у себе».

Його учасниками з ініціативи благодійної місії «Сонце любові», президента місії Ольги Дубінської та за сприяння  районної і міської влади, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» стали команди  з багатьох районів Волині.

Свято розпочала і вела головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Лавренюк. Присутніх вітали голова районної ради Тарас Щерблюк, заступник начальника регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Василь Шевчук, депутат районної ради Василь Пащук, президент благодійної місії «Сонце любові» Ольга Дубінська, голова ГО «Горохівська місцева організація ВФСТ «Колос» Галина Прик.

На святі було багато щирих слів, пісень, спортивного азарту. Голова районної ради Тарас Щерблюк запевнив членів благодійної місії про готовність підтримати «Сонце любові» словом і ділом і подарував для цього товариства очікуваний подарунок - мультиварку.  

Після традиційних змагань відбулася церемонія нагородження, яку провели Горохівський міський голова Віктор Годик і Оксана Лавренюк.

«Сонце любові» вустами Ольги Дубінської висловило щиру вдячність всім спонсорам, які долучилися до проведення фестивалю.

Пропонуємо фоторепортаж з цієї події.



1



 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024