Судитимуть горохівчанина, який покусав поліцейського

13 Червня 2018, 11:00
1836

Горохівський дебошир постане перед судом.

Горохівський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про умисне заподіяння 46-річним мешканцем села Журавники Горохівського району працівникові поліції тілесних ушкоджень середньої тяжкості у зв’язку з виконанням правоохоронцем службових обов’язків.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Удень 7 травня 2018 року працівники Горохівського відділу поліції прибули на виклик дружини нетверезого мешканця Журавників, аби припинити домашнє насильство, яке він вчиняв.

Під час затримання дебошира правоохоронцями чоловік чинив опір та заподіяв 21-річному сержанту поліції тілесні ушкодження у вигляді вкушеної рваної рани лівого вуха та синців, які згідно акту судово-медичної експертизи є тілесними ушкодженнями середнього ступеня тяжкості, що потягнули за собою тривалий розлад здоров’я.

Відтак зловмисника, який щиро розкаявся у скоєному, активно сприяв розкриттю злочину та відшкодував 16 тис. грн. завданої поліцейському шкоди, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України.

Подальшу його долю вирішуватиме суд.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024