Загиблий воїн до служби працював газовиком: колеги висловлюють співчуття

13 Червня 2018, 12:00
7456

У 26 років від ворожої кулі снайпера обірвалося життя, коли все лише починається...  

Залишилась молода дружина і маленька донечка Валерія, яка народилась 4 травня цього року. Після хрестин дитини батько відразу поїхав на Схід України.

Розділяємо разом з Вами біль втрати. Нехай світла пам'ять про загиблого Захисника України назавжди залишиться в серцях близьких, друзів, колег і побратимів, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.

Микола Вільчинський мешкав у с.Старики Горохівського району. Закінчив професійно –технічне училище № 27 у м. Берестечку. 5 років працював слюсарем з експлуатації та ремонту газового устаткування 2-го розряду Берестечківської дільниці Горохівського відділення ПАТ "Волиньгаз". Завжди був активним і відповідальним працівником. Колеги з особливим теплом згадують про сумлінного та енергійного молодого чоловіка. Він трудився в бригаді внутрішньобудинкових систем газопостачання газорозподільної компанії.

У серпні 2014 року був мобілізований, а згодом пішов служити за контрактом до Збройних сил України...

У цей скорботний час із глибоким сумом розділяємо горе рідних та підтримуємо  Вас. Бракує слів, щоб  висловити скорботу. Словами дуже важко загоїти на серці страшну рану від втрати найріднішої людини.

 Колектив ПАТ «Волиньгаз»

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024